Άγιος Παντελεήμονας: Φυλακή στη μητέρα που άφησε τα παιδιά με κατσαρίδες

Η επιμέλεια των 3 παιδιών δόθηκε στον πατέρα, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα

Ρεπορτάζ του Star από το σπίτι όπυο ζούσαν τα τρία άτυχα παιδάκια

Στη φυλακή οδηγείται η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν υποσιτισμένα και ζώντας σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκείνη και ο σύντροφός της, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, έλαβαν την ανώτατη των ποινών, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. 

Συγκεκριμένα, η 30χρονη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, της οποίας τα παιδιά βρέθηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, καταδικάστηκε σήμερα σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες. Η ίδια δε βρισκόταν στο δικαστήριο

Άγιος Παντελεήμονας: «Τα παιδιά έβγαζαν κατσαρίδες από το στόμα»

«Έλεγα στα παιδιά μου ότι οι κατσαρίδες είναι πεταλούδες!», ήταν η απάντηση που έδωσε η μητέρα στους αστυνομικούς όταν της ζήτησαν εξηγήσεις για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών.

Η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Μετά από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές, οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση. Μαζί με τον δικηγόρο του Νίκο Αθανασακόπουλο οδήγησαν την 30χρονη στη δικαιοσύνη. 

Άγιος Παντελεήμονας: Οι καταθέσεις που «καίνε» τη μητέρα των παιδιών

Μέχρι και σήμερα τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top