Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφίες από το κελί της στον Κορυδαλλό

Κολλημένη πάνω από το καρτοτηλέφωνο - Βλέπει συνέχεια ειδήσεις

«Κολλημένη» στο καρτοτηλέφωνο της φυλακής είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να μιλά με τη μητέρα, την αδερφή και τον δικηγόρο της. Συνεχίζει να παρακολουθεί συνέχεια τηλεόραση. Τι υπάρχει στο κελί της; Οι φωτογραφίες που είδαν το φως στη δημοσιότητας. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταρρέει ο ισχυρισμός για «ιατρικό λάθος» στην κεταμί«νη

«Κολλημένη» με το καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται ακριβώς έξω από το θάλαμο της είναι σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν δεν βλέπει τηλεόραση. Μιλούσε με τις ώρες, όπως λένε οι σωφρονιστικοί φυλακές που την επιτηρούν όλο το 24ωρο, ενώ αύριο αναμένει και την επίσκεψη του δικηγόρου της.

Πάτρα: «Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το κελί οπού κρατείται. Eίναι ένα μονόκλινο κελί χωρίς αριθμό απέναντι ακριβώς από τα κελιά όπου κρατούντο τα μέλη της 17 Νοέμβρη και των πυρήνων της φωτιάς. Αλλάξαν το στρώμα για να μην παίρνει φωτιά, απομάκρυναν τα σεντόνια και αντί για μεγάλες πετσέτες της έδωσαν μικρά πετσετάκια, για λόγους δικής της ασφαλείας. 

Το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Το κρεβάτι είναι πακτωμένο και για σκέπασμα υπάρχει μια χοντρή κουβέρτα. Φυσικά, δεν τίθεται λόγος για σπίρτα και αναπτήρα, ενώ το τσιγάρο της το ανάβει ο φύλακας ... Προϋπήρχαν κάποιες ζωγραφιές στους τοίχους, ενώ το μόνο που ζήτησε και της έφεραν ήταν η τηλεόραση για να παρακολουθεί τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές που την αφορούν.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top