Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα ουρλιαχτά μέσα στη φυλακή

Πώς είναι οι πρώτες μέρες της στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού

Κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου άρχισε να ουρλιάζει το πρώτο βράδυ της στις φυλακές. H μαρτυρία από συγκρατούμενή της. Πλέον δείχνει να έχει συνηθίσει και είναι αρκετά ήρεμη.

Μόνη της, ψυχρή, με αραιά ξεσπάσματα περιγράφει τη Ρούλα Πισπιρίγκου συγκρατούμενή της στις φυλακές Κορυδαλλού. 

«Η Ρούλα μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση» - Η εμμονή με νεαρό ποδοσφαιριστή

«Τη βάλανε στην ΣΤ’ είναι φάτσα από εκεί που είναι η 17η Νοέμβρη, κάποιοι από αυτούς, δηλαδή είναι ακριβώς φάτσα. Είναι μόνη της στο κελί, δεν υπάρχουνε πολλά-πολλά ούτε της φωνάξανε που λένε οι άλλες και… αυτά είναι μετά συγχωρήσεως αρλούμπες. Σιγά τώρα, εδώ ωραία άσ’ την εκεί μέσα θα είναι, θα κάτσει κάμποσους μήνες μέχρι να γίνει η δίκη της, μόνη της είναι στο κελί, την φυλάνε απ’ έξω, είναι ένας σωφρονιστικός και τη φυλάει, βλέπει, παρακολουθεί, ανοίγει και το πορτάκι», είπε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την κρατούμενη, τρώει κανονικά και έχει αρχίσει ήδη να προαυλίζεται μόνη της. 

Πάτρα: Τα στοιχεία που μαρτυρούν ασφυκτικό θάνατο στη Μαλένα και την Ίριδα

«Αυτή τρώει κανονικά, δε φαίνεται ότι έχει πέσει και στην κατάθλιψη τη μαύρη, τουλάχιστον αυτό… έτσι μας λένε εμάς και το ξέρουμε και βγαίνει ήδη… και κάποια στιγμή βγήκε χθες. Μόνη της είναι σε έναν χώρο στο προαύλιο και προαυλίζεται. Δεν έχει με καμία επαφή. Ούτε καμία της φώναξε και της είπε κάτι, όχι, όχι. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή την φυλάνε, είναι κι άλλες μόνες τους δεν είναι ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση, όχι καθόλου. Είναι και κάποιες άλλες μόνες τους για διάφορα θέματα και για ψυχολογικά. Δεν είναι απομόνωση μη νομίζετε ότι την έχουν βάλει και… προστασία. Είναι μη τυχόν και κάνει κάτι αυτή στον εαυτό της γιατί οι άλλες δε θα δώσουν τώρα σημασία, ακούστε που σας λέω», σημείωσε.

Πάτρα: «Υπάρχει κι άλλο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση»

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το πρώτο βράδυ της Ρούλας στις φυλακές Κορυδαλλού ήταν εξαιρετικά δύσκολο. 

Πάτρα: Πρώην σύντροφος του Μάνου «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Φώναξε και άρχισε να χτυπιέται μόλις μπήκε, μετά από καμιά ώρα, αφού είχε δώσει τα πράγματά της, είχε πάρει τη φόρμα της και όλα τα απαραίτητα, τα μαξιλάρια και τα λοιπά από τη διεύθυνση. Αυτό που έγινε και άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και λένε ότι δεν έγινε, έγινε! Έγινε, το κάνουν πολλές γιατί συνειδητοποιούν μόλις μπουν μέσα στο κελί ότι πια τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα πιστεύανε. Εκεί αρχίζεις και βλέπεις τι σε περιμένει και τι ακριβώς συμβαίνει», είπε η κρατούμενη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top