Πάτρα: «Υπάρχει κι άλλο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση»

Αναμένεται να κληθεί να καταθέσει

«Εκτός της Ρούλας Πισπιρίγκου εμπλέκεται κι άλλο άτομο στην υπόθεση δολοφονίας της Τζωρτζίνας». Η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε ότι το άτομο αυτό θα κληθεί να καταθέσει σύντομα κι εμπλέκεται με την κεταμίνη. Για «παθογένεια της οικογένειας» έκανε λόγο κλινική ψυχολόγος.

Τη διαδρομή της κεταμίνης που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα αναζητούν οι αρχές, καθώς είναι πεπεισμένες ότι υπάρχει σοβαρή εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση, το οποίο θα κληθεί να καταθέσει τις επόμενες μέρες. 

Πάτρα: Πρώην σύντροφος του Μάνου «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τη δικηγόρο Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία μίλησε στο Mega, παρόμοιες ουσίες είναι εύκολο να τις προμηθευτεί κάποιος από το διαδίκτυο, όμως, όπως είπε «σε πολλές περιπτώσεις χτυπάει καμπανάκι στις παραγγελίες ότι κάτι δεν πάει καλά».

Αναφερόμενη στην εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη με τον δικηγόρο που είχε αρχικά το ζευγάρι, τόνισε ότι υπάρχει απιστία από πλευράς του συνηγόρου. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται προδομένη - Δεν απαντά στο τηλέφωνο ο Μάνος

«Είναι ξεκάθαρη απιστία. Όταν έχω άτομο το οποίο μπορεί να μου έχει εμπιστευτεί πράγματα, δεν μπορεί μετά, στην ίδια υπόθεση, να σταθώ εναντίον του», είπε.

Μάνος Δασκαλάκης: «Λειτούργησε σαν να έκανε σόου σε ροκ συναυλία»

Από την πλευρά της η κλινική ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου χαρακτήρισε προκλητική της εικόνα του Μάνου Δασκαλάκη χθες έξω από τα δικαστήρια. 

Πάτρα: Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Τι θα πει για την Τζωρτζίνα

«Η εικόνα έξω από τα δικαστήρια ήταν τουλάχιστον προκλητική. Υπήρχε ένας άνθρωπος που λειτουργούσε σαν να έκανε σόου σε κάποια ροκ συναυλία», είπε.

Σύμφωνα με την κ. Κωστοπούλου «το ζευγάρι προσπαθεί να κατασκευάσει μια εικόνα και να περιφρουρήσει το συμφέρον του».

Πάτρα: «Το να κοιτάς το παιδί σου όταν το σκοτώνεις δείχνει... »

«Δε δείχνουν καμία έκφραση θρήνου. Υπάρχει παθογένεια σε αυτή την οικογένεια», τόνισε
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top