Πάτρα: Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Τι θα πει για την Τζωρτζίνα

Καταθέτει ως πρώτος μάρτυρας εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τι θα υποστηρίξει στην ανακρίτρια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Για στυγνή δολοφονία κάνει λόγο ο δικηγόρος του. Απογοητευμένη από τη στάση του δηλώνει η εν διαστάσει σύζυγός του. 

Στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας θα βρεθεί και πάλι σήμερα ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα. Θα καταθέσει ως μάρτυρας εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης τους. 

Η κατάθεσή του έρχεται μία μόλις μέρα μετά τη δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας που κατέθεσε δια των πληρεξούσιων δικηγόρων του, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού. 

Αποκάλυψη Star: Τέσσερις φορές είχε κακοποιηθεί η Τζωρτζίνα

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η ρήξη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι δείχνει να είναι οριστική. 

Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους χθες ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Χθες, ο πατέρας των παιδιών διαφοροποίησε τη στάση του από την εν διαστάσει σύζυγό του, τονίζοντας ότι τα στοιχεία εναντίον της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας είναι αδιάσειστα, αν και, όπως είπε, όσο καιρό ήταν μαζί η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μια υποδειγματική μητέρα. 

Πάτρα: Τι αναμένεται να καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα έλαβαν χώρα πριν από τη δολοφονία της κόρης του.

Πάτρα: «Το να κοιτάς το παιδί σου όταν το σκοτώνεις δείχνει...»

Συγκεκριμένα, θα καταθέσει όλα όσα συνέβησαν από τον Απρίλιο του 2021, όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο με καρδιοαναπνευστική ανακοπή και οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από 55 λεπτά. 

Πάτρα: Η Ρούλα Πήγε Κομμωτήριο Πριν Την Κηδεία Του Παιδιού

Το επεισόδιο αυτό, όμως, είχε σαν συνέπεια το παιδί να υποστεί υποξική ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια και στη συνέχεια, όπως προκύπτει από την δικογραφία υπέστη κι άλλα επεισόδια μέχρι τον θάνατό του στις 29 Ιανουαρίου 2022, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Πάτρα: Δυο ξένοι οι δύο γονείς

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τη στάση του εν διαστάσει συζύγου της, λέγοντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι την εγκατέλειψε, ενώ έλεγε ότι θα τη στηρίζει μέχρι τέλους. 

Πάτρα: Οι Καταγγελίες Για Κακοποίηση Της Τζωρτζίνας

Ωστόσο στην απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν ένας καλός πατέρας, που ήθελε το καλύτερο για το παιδί του και τον στεναχωρούσε πολύ το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η 9χρονη. 

Πλέον όμως, ο 30χρονος δείχνει ότι έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την εν διαστάσει σύζυγό του και ότι βρίσκεται πια απέναντί της. 

Πάτρα: Είδαμε Έναν Θλιμμένο Πατέρα Με Ύφος Ηθοποιού Hollywood

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δικηγόρος του, Δημήτρης Καράμπελας, ο οποίος δήλωσε χθες: «Πρόκειται για στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Στη ποινική διαδικασία ο εντολέας μου υποστηρίζει την κατηγορία για να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του και ως φόρος τιμής στη μνήμη της Τζωρτζίνας. Με ενδιαφέρον αναμένει και τα αποτελέσματα των ερευνών για να μάθει πού οφείλεται και ο θάνατος των άλλων δυο παιδιών».

Πάτρα: «Ο Μάνος έγινε "συγκεκριμένος άνθρωπος". Θα υποστεί τις συνέπειες»

Τις επόμενες ημέρες ενώπιον της ανακρίτριας πρόκειται να κληθούν κι άλλοι μάρτυρες, μεταξύ των οποίων οι γιατροί των τεσσάρων νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η 9χρονη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top