«Η Ρούλα μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση» - Η εμμονή με νεαρό ποδοσφαιριστή

Ο ίδιος λέει ότι αναγκάστηκε να αλλάξει αριθμό τηλεφώνου και γειτονιά

Ένας άνδρας καταγγέλλει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εμμονή μαζί του όταν εκείνη ήταν 14 ετών. Τον έπαιρνε ανώνυμα τηλέφωνο, έγραφε στο ημερολόγιό της ότι είχαν ερωτική επαφή, ενώ δεν είχαν καμία σχέση. Μάλιστα, του τηλεφώνησε η μητέρα της και του ζήτησε τον λόγο.

Εμμονή με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή στην Πάτρα φέρεται να είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ήταν μόλις 14 ετών. 

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Ρούλα φέρεται να τον προσέγγιζε πιεστικά, όμως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε στα αισθήματά της κι έτσι ξεκίνησε ο Γολγοθάς του. 

Μάνος Δασκαλάκης: Έφτασε στην ανακρίτρια για να καταθέσει

«Δυστυχώς, τη συγκεκριμένη τη γνωρίζω από μικρό κορίτσι, 14 χρόνων. Από τότε έζησα μια περίεργη κατάσταση όπου με καλούσαν με απόκρυψη όλη μέρα και κανένας δε μιλούσε. Ανακάλυψα πως ήταν αυτή και θεώρησα πως απλά επειδή ήμουν πολλές ώρες με τον θείο της το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε. Άλλαξα αριθμό κινητού, αλλά μετά πάλι από λίγο καιρό ξανά το ίδιο με τις κλήσεις απόκρυψης. Μίλησα τελικά στον προπονητή μου και του λέω συμβαίνει αυτό και μετά ηρέμησε η κατάσταση», είπε ο ποδοσφαιριστής.

Πάτρα: «Υπάρχει κι άλλο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση»

Η Ρούλα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο άνδρας, συνέχιζε να τον ενοχλεί με ανώνυμα τηλεφωνήματα, με αποτέλεσμα μετά από δύο χρόνια σχεδόν να αναγκαστεί να αλλάξει για τρίτη φορά τηλεφωνικό αριθμό. 

Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί του η μητέρα της 33χρονης, η οποία του είπε πως πρέπει να του μιλήσει επειγόντως. 

Πάτρα: Πρώην σύντροφος του Μάνου «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ήρθε στο σπίτι μου και με ρώτησε αν έχω κάνει κάτι με την κόρη της. Της απάντησα “φυσικά και όχι τι είναι αυτά που λέτε;”.Μου είπε πως τα είχε γράψει όλα στο ημερολόγιό της, πως ήταν η πρώτη της φορά μαζί μου στο σπίτι του και ότι είχε δει λουλούδια και μια καρτούλα που της είχα υποτίθεται γράψει κι έλεγε: “Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που ζήσαμε, με αγάπη”», είπε.

Ο νεαρός έπαθε σοκ και συνειδητοποίησε πως ο ενθουσιασμός της είχε μετατραπεί σε εμμονή. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται προδομένη - Δεν απαντά στο τηλέφωνο ο Μάνος

«Δεν ξέρω τι άλλο ψυχικό νόσημα μπορεί να θεωρηθεί. Το πρόβλημα είναι ότι προπονητής και γείτονες πίστευαν πως όντως είχα κάνει κάτι μαζί της και δε μου μιλούσαν και όλοι με έδειχναν με αποτέλεσμα να αλλάξω γειτονιά! Αυτά δεν τα ξέρουν ούτε οι γονείς μου. Από τότε είχε θέματα λοιπόν… », κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top