Στην ανακρίτρια για να καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Τι θα πει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

 

Έφτασε στην ανακρίτρια λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης για να καταθέσει για τον θάνατο της 9χρονης κόρης του, Τζωρτζίνας. Είναι ο πρώτος μάρτυρας που στέκεται ενάντια στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Όλα όσα θα πει για το τελευταίο του παιδί που πέθανε. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει σήμερα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας/ Φωτογραφία: star.gr

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα έφτασε στο σημείο συνοδεία του δικηγόρου του και φορώντας μαύρα. Δεν έκανε καμία δήλωση και μπήκε κατευθείαν στο κτίριο. Αναμένεται να μιλήσει στην 18η τακτική ανακρίτρια για όλη την περίοδο της νοσηλείας της Τζωρτζίνας από τον Απρίλιο του 2021 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 που έφυγε από τη ζωή. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης χθες είχε μεταβεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Έτσι, αναγνώρισε και επίσημα την Ρούλα Πισπιρίγκου ως κατηγορούμενη ενώ θα είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει εναντίον της. 

Νέες δηλώσεις του Δασκαλάκη: «Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

Μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση της συζύγου του, ο Μάνος Δασκαλάκης άλλαξε τελείως τη στάση του απεναντί της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» δήλωσε χθες βγαίνοντας από την ανακρίτρια.

Τι θα πει στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας της Τζωρτζίνας θα καταθέσει όλα όσα συνέβησαν από τον Απρίλιο του 2021, όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο με καρδιοαναπνευστική ανακοπή και οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από 55 λεπτά. 

Το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο από τη φυλακή - «Με παρατάει»

Μετά από αυτό το πρώτο επεισόδιο, το παιδί υπέστη υποξική ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια και στη συνέχεια, όπως προκύπτει από την δικογραφία βίωσε κι άλλα επεισόδια μέχρι τον θάνατό του στις 29 Ιανουαρίου 2022, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς αναμένεται ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους αλλά και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν την ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του. Αντίστοιχες ερωτήσεις, για την σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από την γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της από την δικαστική λειτουργό.

Πάτρα παιδιά: Πώς θα βρουν ασφυκτικό θάνατο σε Μαλένα και Ίριδα

Η κατηγορούμενη φέρεται να περιέγραψε μια «δύσκολη» σχέση με τον 30χρονο, «μια σχέση με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα» όπως είπε, περιγράφοντας αποχωρήσεις και επιστροφές του συζύγου αλλά και της ίδιας στην εστία της οικογένειας. Η 33χρονη προσδιορίζοντας την αρχή των συζυγικών προβλημάτων μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2018, περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top