Το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο από τη φυλακή - «Με παρατάει»

Τι απάντησε σε όσα δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης έξω από τα δικαστήρια

Απάντηση στις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές. Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη νύχτα στον Κορυδαλλό – Τι ζήτησε να έχει μαζί της

Το μήνυμά της ακούστηκε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Συγκεκριμένα, απάντησε για την αλλαγή στάση του Μάνου: «Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτε άλλο. Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες, έλεγε άλλα».

Ο Μάνος Δασκαλάκης έξω από τα δικαστήρια / Φωτογραφία: star.gr

Νωρίτερα, ο Μάνος Δασκαλάκης εξερχόμενος από τα δικαστήρια, δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» είπε. 

Νέες δηλώσεις του Δασκαλάκη: «Τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

Ο πατέρας των κοριτσιών ξεκαθάρισε ότι δεν έχει προβεί σε αίτηση διαζυγίου γιατί αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει μόνο «η αλήθεια για τα παιδιά», όπως είπε.  

Δικηγόρος Ρούλας: «Η κεταμίνη ίσως χρησιμοποιήθηκε από λάθος» 

Η μητέρα των τριών κοριτσιών συνεχίζει να αποδίδει την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας σε ιατρικό λάθος. Όπως μετέφερε ο δικηγόρος της στο κεντρικό δελτίο του Star και την Μάρα Ζαχαρέα: «Είπε ότι αρνούμαι τα πάντα. Δεν κατηγορεί τους θεράποντες ιατρούς. Αυτό που λέει είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ως πιθανή εκδοχή, ως πιθανή αιτία που μπορεί να οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα» είπε.

«Στη συνέχεια αρχίσαμε να ερευνούμε την ουσία, την κεταμίνη και είδαμε ότι κατά μία σύμπτωση που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως χρησιμοποιείται σε δύο εφαρμογές στην κτηνιατρική και στην παιδιατρική. Αν έχει γίνει κάποιο λάθος και χρησιμοποιήθηκε η ουσία, ίσως αυτό να μηνέγινε αντιληπτό» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top