Πάτρα: Ο παππούς των παιδιών εργάζεται σε φαρμακαποθήκη

Από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα εξετάζουν οι αρχές

Πεπεισμένοι είναι οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της, είχε συνεργούς στο αποτρόπαιο έγκλημά της. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή και πως δε θα πρέπει να εκπλαγεί κανένας από τις εξελίξεις. 

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα είχε δει τον θάνατο της Ίριδας»

Αυτό που ερευνάται τώρα είναι από πού χορηγήθηκε η κατηγορούμενη την κεταμίνη, με την οποία δηλητηρίασε το παιδί της και ποιος της την προμήθευσε. 

Η κεταμίνη είναι ένα φάρμακο που κάποιος μπορεί να το βρει εύκολα ακόμα και στο διαδίκτυο και μάλιστα κοστίζει γύρω στα 190 ευρώ το κάθε μπουκαλάκι. 

Πάτρα: Η Ρούλα στα δικαστήρια με κουκούλα κι αλεξίσφαιρο - «Βρώμα, φόνισσα»

Ωστόσο, οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να το αγόρασε από το διαδίκτυο η 33χρονη. 

«Ο πατέρας του Μάνου εργάζεται σε φαρμακαποθήκη» 

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr και του Ανέστη Συμεωνίδη, o πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη εργάζεται σε φαρμακαποθήκη της Πάτρας. Ωστόσο, ο παππούς των τριών παιδιών δεν πήγε σήμερα στο πόστο του, καθώς είναι σε άδεια. Άγνωστο παραμένει αν η συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη έχει κεταμίνη και, αν ναι, ποιος έχει πρόσβαση σε αυτή. 

Πάτρα: Η ανακοίνωση του δικηγόρου Λύτρα για την παραίτηση-Τι είπε στον Μάνο

Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση με τον κλάδο, όπως αναφέρθηκε σε διάφορα Μέσα. Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου εργάζεται ως μεταφορές σε γνωστή εταιρία. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο 30χρονος είναι άφαντος από χθες. Δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του σήμερα το πρωί, δεν επικοινώνησε με τους προϊσταμένους του ενώ δεν απαντά ούτε στις κλήσεις τους. 

Ο πατέρας των κοριτσιών είναι οδηγός βαν και, ανάμεσα σε άλλα, μεταφέρει και φάρμακα για λογαριασμό της εταιρίας, καθώς η επιχείρηση συνεργάζεται και με φαρμακαποθήκες. Βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση πάνω από δύο χρόνια και φαίνεται να μην έχουν τίποτα να του προσάψουν οι ιδιοκτήτες της μεταφορικής. 

Πάτρα: «Έκανε δοκιμές στο παιδί για να βρει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης»

Πάτρα: Σε σοκ δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης και διαχωρίζει τη θέση του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας των παιδιών είπε σε φίλους του ότι δεν κατάφερε να σώσει τα παιδιά του και δήλωσε ότι είναι σε κατάσταση σοκ. 

Φέρεται, μάλιστα, να διαχωρίζει πλέον τη θέση του από την εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία μέχρι τώρα υπερασπιζόταν με θέρμη. 

«Βρε, καλώς τη Ρούλα»: Οργή στο Twitter για τη μάνα των παιδιών στην Πάτρα

Ο ίδιος πριν από λίγους μήνες είχε πει στον ΑΝΤ1 ότι σε τρία από τα εννέα επεισόδια που είχε η Τζωρτζίνα στα νοσοκομεία ήταν παρών, και τώρα, συνθέτοντας τα κομμάτια του παζλ εκτιμά ότι η 33χρονη τον χρησιμοποίησε ως άλλοθι. 

Πάτρα: Οι αντιφάσεις και ο ρόλος της αδελφής της Ρούλας 

Θεωρείται πλέον βέβαιο ότι οι αρχές θα καλέσουν να καταθέσει τόσο ο πατέρας των τριών κοριτσιών, όσο και η θεία τους, η αδελφή της Ρούλας. 

Η θεία ήταν μάλιστα μαζί με την 33χρονη στο σπίτι τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η επτά μηνών Ίριδα κι επομένως η κατάθεσή της κρίνεται εξαιρετικά σημαντική. 

Πάτρα: Είχε συνεργούς η Ρούλα; Στο «κάδρο» δύο συγγενείς της

Σε δηλώσεις της στα Μέσα φέρεται να έχει υποπέσει σε τρεις αντιφάσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με τις ώρες του θανάτου του μωρού. Άλλα κατέθεσε στην αστυνομία τότε και άλλα είπε πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική της συνέντευξη, έστω και αν αργότερα έσπευσε να τα διορθώσει.

Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με τη σχέση του ζευγαριού. Η θεία των παιδιών κατέθεσε τότε ότι οι γονείς βρίσκονταν σε διάσταση. Όταν ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε, το αρνήθηκε και είπε πως ο πατέρας έλειπε για δουλειά.

Οι παρενέργεις της κεταμίνης που οδήγησαν στον θάνατο τη Τζωρτζίνα

Το τρίτο και εξίσου σημαντικό σημείο έχει να κάνει με τα προβλήματα υγείας της 33χρονης. Η θεία έχει καταθέσει πως η αδερφή της, ήταν υγιέστατη. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αναρτήσεις της μητέρας.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν τέλος ότι η 33χρονη δεν έδρασε μόνη της και δεν αποκλείουν να γίνουν κι άλλες συλλήψεις, που θα προκαλέσουν έκπληξη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top