Πάτρα: Οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν ενημερώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Γρηγόρης Λέων για τους θανάτους των παιδιών: «Ίσως το πόρισμα μάς εκπλήξει»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχαν ενημερώσει οι γιατροί της Τζωρτζίνας, όταν εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο - Πηγή/βίντεο: Alpha

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τα τρία παιδιά στην Πάτρα, την ώρα που οι αρμόδιες Αρχές φαίνεται ότι φτάνουν στη λύση του μυστηρίου.

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Ποιος πατέρας μεταφέρει όργανα του παιδιού του;»

Ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας, του παιδιού που «έφυγε» τελευταίο από τα τρία αδελφάκια, φαίνεται, να αποτελεί το «κλειδί» στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, μια σημαντική αποκάλυψη έρχεται στο «φως». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν η 9χρονη, φέρεται να είχαν ειδοποιήσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μετά την πρώτη ανακοπή που έπαθε το κοριτσάκι.

Πάτρα: «Ποτέ δεν έκανα κακό στα παιδιά μου» - Συλλήψεις από ώρα σε ώρα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εκπομπής, τον Απρίλιο του 2021, οι γιατροί άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν «χάθηκαν» τα δύο παιδιά και όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο και έπαθε ανακοπή που την άφησε τετραπληγική. Τότε, φέρεται να απευθύνθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», λέγοντας ότι έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση.

Πάτρα: «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, ήταν για καφέ»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σειρά του τους είπε να απευθυνθούν στην εισαγγελία για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς μπορεί να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες που τα παιδιά τους είναι στην εντατική, κάτι που, ωστόσο, δεν τους ζητήθηκε.

Ιατροδικαστής Λέων για Πάτρα: «Ίσως το πόρισμα μας εκπλήξει. Έχω τη συνείδησή μου καθαρή»

Την πεποίθηση ότι το τελικό πόρισμα για τους θανάτους των τριών παιδιών μπορεί να μάς εκπλήξει όλους, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Πάτρα: Η νέα ανατριχιαστική ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων για την υπόθεση

Μιλώντας στον Σκάι Πάτρας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων  δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα.

Όπως είπε, θα διερευνηθεί από τους ειδικούς ακόμη και η ύπαρξη ουσιών, οι οποίες είναι δύσκολα ανιχνεύσιμες σε έναν οργανισμό, αλλά μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια.

«Γι’ αυτό τον λόγο δεν έχει ακόμη διαβιβαστεί αρμοδίως το αποτέλεσμα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων οι οποίες κατ’ ουσίαν έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες διασταυρώσεις στοιχείων», επεσήμανε.

Το αποτέλεσμα των ευρημάτων, όπως έχει πει ο Γρηγόρης Λέων, δείχνει ασφυκτικό θάνατο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top