Πάτρα: Νέα καταγγελία για τη μητέρα των τριών κοριτσιών

Η επίθεση σε πρώην σύντροφο του συζύγου της και η άμβλωση

Φίλη της μητέρας των κοριτσιών αποκάλυψε ότι η Ρούλα είχε κάνει στο παρελθόν δύο απόπειρες αυτοκτονίας

Μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τη μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που χάθηκαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια. 

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet που ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν από μερικές μέρες και προκάλεσε πολλά σχόλια στην κοινωνία της Πάτρας. 

Πάτρα: «Κατά 99% η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια»

Το tweet αυτό έγραψε ο αδελφός μιας νεαρής γυναίκας, 30 ετών σήμερα, η οποία πριν από δέκα χρόνια είχε δεσμό με τον πατέρα των κοριτσιών και μάλιστα φέρεται να είχε μείνει έγκυος στο παιδί του. 

Τότε, σύμφωνα με όσα γράφει ο άνδρας, ο πατέρας των τριών κοριτσιών είχε εγκαταλείψει την αδελφή του και την είχε αναγκάσει να προχωρήσει σε άμβλωση. 

Πάτρα: «Η μητέρα είχε κάνει δύο φορές απόπειρα αυτοκτονίας στο παρελθόν»

«Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας τη μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση», γράφει μεταξύ άλλων ο αδελφός της κοπέλας, ενώ για τη μητέρα των παιδιών λέει: «Σου εύχομαι τα χειρότερα».

Πάτρα: Οι καβγάδες της Ρούλας με την πρώην του συζύγου της

Η μητέρα της κοπέλας μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και αποκάλυψε πολλά για την περίοδο που ο πατέρας των παιδιών χώριζε την κόρη της και ξεκινούσε σχέση με τη μετέπειτα σύζυγό του. 

Πάτρα: Η αποκάλυψη της μητέρας των 3 παιδιών για τη σχέση με τον άντρα της

Όπως είπε, η κόρη της έμεινε έγκυος, όμως ο Μάνος και η οικογένειά του δήλωσαν ότι δεν επιθυμούσαν το παιδί, απαιτώντας να γίνει έκτρωση. Πρόσφεραν μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, να δώσουν 500 ευρώ στην κοπέλα για να προχωρήσει στην άμβλωση, κάτι που δε δέχθηκε. 

Παρ’ όλ’ αυτά προχώρησε στην άμβλωση όταν βρισκόταν στον τρίτο μήνα της κύησης.

Αργότερα, όμως, αναφέρει ότι συνέβησαν πολλά άσχημα περιστατικά με πρωταγωνίστρια τη μητέρα των τριών κοριτσιών, η οποία δε συμπαθούσε την πρώην του συζύγου της. 

Πάτρα: Εξοργισμένη η μητέρα με την ανάλυση της ζωγραφιάς της Τζωρτζίνας

Η γυναίκα περιγράφει τρία πολύ σοβαρά περιστατικά, αποκαλύπτοντας πτυχές του χαρακτήρα της Ρούλας. 

«Ήμουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον Μάνο και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην “γαμπρό” μου και τη νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου. Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η Ρούλα από τα μαλλιά και με τράβαγε, φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ», είπε η γυναίκα στην εφημερίδα.

Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα. 

Πάτρα: «Βρέθηκαν μώλωπες σε ένα από τα παιδιά»

Ο δεύτερος σύζυγός της είχε σχέση με ποδοσφαιρική ομάδα κι είχε πάει μαζί του και με την κόρη της να τον παρακολουθήσουν έναν αγώνα. 

Στην άλλη ομάδα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ο Μάνος. Η κόρη της καθόταν στην κερκίδα όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η Ρούλα μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα. Το παιδάκι ήταν τότε… μηνών. Μόλις την είδε άρχισε να τη βρίζει, προφανώς πιστεύοντας πως εμφανίστηκε στο γήπεδο για τον Μάνο. Ο πατριός της κοπέλας σηκώθηκε και επιτέθηκε στη Ρούλα, ενώ στο επεισόδιο παρενέβη και ο πατέρας του Μάνου, γνωστός αθλητικός παράγοντας της περιοχής με σκοπό να «χωρίσει» τους εμπλεκόμενους και να επικρατήσει ηρεμία. 

Πάτρα: «Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω στους σπασμούς»

«Δε θυμάμαι, νομίζω ότι είχε φθάσει και Αστυνομία» δήλωσε η μητέρα της κοπέλας στην εφημερίδα.

Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο είχε συμβεί στον δρόμο, όταν ο Μάνος, η Ρούλα και η μικρή Τζωρτζίνα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους. 

Πάτρα: «Η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει», λέει ο δικηγόρος της

Συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν η πρώην του Μάνου και ο τότε σύντροφός της. Σύμφωνα με τη μητέρα της κοπέλας, η Ρούλα την αγριοκοίταξε, την έβρισε και της είπε: «Το δικό σου παιδί μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει». 

Η κοπέλα φέρεται να έβαλε τα κλάματα ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο. 

Πάτρα: «Η Ίριδα πέθανε το διάστημα που είχε φύγει ο πατέρας από το σπίτι»

Η μητέρα της 30χρονης σήμερα κοπέλας δήλωσε πως, αν χρειαστεί, θα καταθέσουν στην Αστυνομία όσα έχουν συμβεί, αν και δεν έχουν καμία σχέση με τους θανάτους των κοριτσιών.

Έτοιμος να καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ. δηλώνει και ο κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος αδελφός της 30χρονης, ο οποίος έκανε και τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Twitter.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top