Πάτρα: «Η Ίριδα πέθανε το διάστημα που είχε φύγει ο πατέρας από το σπίτι»

Οι συνεντεύξεις της μητέρας «δίνουν» νέα στοιχεία για τους θανάτους

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι φωτογραφίες από την ιατροδικαστική εξέταση της μικρής Μαλένας, του παιδιού που πέθανε πρώτο από τις τρεις αδελφούλες στην Πάτρα. Στο συγκεκριμένο υλικό, απεικονίζονται κάποιες εκδορές που είχε το παιδί στο προσωπάκι του όταν πέθανε. 

Πάτρα: Φωτογραφία - ντοκουμέντο από τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας

Ιατροδικαστές επανεξετάζουν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ώστε να αποκλειστεί πιθανό ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι συγκεκριμένες εκδορές προβληματίζουν, καθώς τόσο το σημείο (ψηλά στη μύτη του παιδιού) όσο και το μέγεθος και η φύση τους (έχουν διαγώνια φορά) εικάζεται ότι είναι δύσκολο να προκληθούν από τα χέρια ενός άρρωστου παιδιού, μόλις τρεισήμισι ετών. 

Πάτρα: Τι απαντά η μητέρα για τις εκδορές και τα σημάδια στα παιδιά

Μάλιστα, η εκπομπή προέβαλε την Τρίτη την επίμαχη φωτογραφία – ντοκουμέντο με τις εκδορές του παιδιού μετά θάνατον, οι οποίες φαίνεται να είχαν προκληθεί όταν ήταν ακόμα εν ζωή. Ακόμα, ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί και για το κόκκινο σημάδι που υπάρχει στο μάγουλο του κοριτσιού.

Πάτρα - εκδορές στη μύτη της Μαλένας

Πάτρα: Η απάντηση βρίσκεται στα 60 τελευταία λεπτά ζωής της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Η απάντηση της Ρούλας για τις εκδορές της Μαλένας

Η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, μιλώντας στο T-live, έδωσε τη δική της εκδοχή για το ζήτημα που συζητείται τα τελευταία 24ωρα.

«Δεν θυμάμαι αν υπήρχαν αυτές οι εκδορές. Έγινε και μία ανάνηψη, πιθανότατα έτσι να προκλήθηκαν. Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά, που είναι ακριβώς. Είναι λίγο πιο κάτω από τα μάτια, στο κόκκαλο της μύτης. Εκεί και να θες να κλείσεις τη μύτη, δεν γίνεται. Όσο για το έκζεμα στο μάγουλό της, αυτό είναι ατοπική δερματίτιδα, είχε το παιδί, παντού έβγαζε συνεχώς», είπε η μητέρα.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει η αδερφή της μητέρας

Η απάντηση της Ρούλας για τις εκδορές στη μύτη της μικρής Μαλένας - Βίντεο T Live

Πάτρα: Οι συνεντεύξεις της μητέρας «δίνουν» νέα στοιχεία για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Οι συνεντεύξεις και οι δηλώσεις της μητέρας των τριών κοριτσιών έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας που διερευνά των τρόπο θανάτου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News, σε αυτές τις συνεντεύξεις η Ρούλα είχε υποστηρίξει ότι ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι μόνο για δύο ημέρες. Το διάστημα εκείνο κατέληξε η έξι μηνών Ίριδα, το κοριτσάκι που πέθανε δεύτερο από τα τρία παιδιά.

Πάτρα: H «θολή» φωτογραφία που εξετάζεται από τις αρχές

Ακόμα, η μητέρα είχε ισχυριστεί ότι στις 8 Απριλίου 2021 που επρόκειτο να συζητηθεί η προώθηση του διαζυγίου του ζευγαριού, μπήκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η εννιάχρονη Τζωρτζίνα, που κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Ένα άλλο σημείο που διερευνούν οι αρχές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι η ερώτηση που φέρεται να είχε κάνει η Ρούλα στο ιατρικό προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου για το αν υπήρχαν κάμερες στα δωμάτια ή τους διαδρόμους. Τότε φέρεται να είχε ισχυριστεί ότι φοβόταν μήπως πέσει θύμα κλοπής από Ρομά που πιθανόν να υπήρχαν στο χώρο. Οι γιατροί της είχαν τότε απαντήσει ότι δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο στην πτέρυγα που νοσηλευόταν το παιδί.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσουν για τις τρεις διαφορετικές ενημερώσεις που ανέφερε η μητέρα αναφορικά με τα συμπτώματα από την αγωγή που ακολουθούσε η Τζωρτζίνα, αλλά και τα σημειώματα που έχουν κρατήσει από τις ερωτήσεις που έκαναν στο παιδί όσο αυτό νοσηλευόταν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top