Πάτρα: Εξοργισμένη η μητέρα με την ανάλυση της ζωγραφιάς της Τζωρτζίνας

Απειλεί με μήνυση - Λέει ότι εκείνη είναι ο άγγελος στη ζωγραφιά

H αποκάλυψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη σχέση της με τον σύζυγό της στην εκπομπή « Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο θάνατος των τριών παιδιών από την Πάτρα έχει μπει στο μικροσκόπιο, με τις αρμόδιες αρχές να προσπαθούν να βρουν τη λύση του μυστηρίου. 

Στο μεταξύ, χθες μία παιδοψυχολόγος ανέλυσε τη ζωγραφιά που είχε κάνει η μικρή Τζωρτζίνα, η τελευταία κόρη της οικογένειας που έχασε τη ζωή της. 

Πάτρα: Η ανάλυση της ζωγραφιάς της Τζωρτζίνας από παιδοψυχολόγο

Η Χριστίνα Μπογιατζή σε ανάρτησή της δήλωσε πως το παιδί μέσα από τη ζωγραφιά είναι σαν να ζητά βοήθεια, ενώ έχει ζωγραφίσει ένα άτομο με μαύρο πρόσωπο, κάτι που δείχνει φόβο και γενικότερη αμφιθυμία συναισθημάτων. 

Πάτρα: Ξεσπά ο παππούς - «Αν ο Κατερινόπουλος έχει πληροφορίες...»

Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα εξοργίστηκε διαβάζοντας αυτή την ανάλυση. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, η μητέρα της Τζωρτζίνας, έστειλε μηνύματα στην παιδοψυχολόγο και την απείλησε με μήνυση, ενώ την κάλεσε να μην ασχοληθεί ξανά με τα παιδιά της. «Ποια είσαι εσύ που ερμηνεύεις τη ζωγραφιά του παιδιού μου και πού ξέρεις ποια χρονική στιγμή την έκανε;» φέρεται να της είπε. 

Η παιδοψυχολόγος έκανε την ανάλυση σε διαδικτυακή εκπομπή, την οποία παρακολουθούσαν πάνω από 2.000 άτομα. Πολλοί από το κοινό αντέδρασαν, ωστόσο η παιδοψυχολόγος υποστηρίζει την άποψή της, ασχέτως από τις απειλές της μητέρας των παιδιών. 

Πάτρα: Η αποκάλυψη της μητέρας των 3 παιδιών για τη σχέση με τον άντρα της

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε με την κ. Μπογιατζή και επιβεβαίωσε τα μηνύματα που της έστειλε η μητέρα των τριών κοριτσιών, χωρίς να ξεκαθαρίζεται το ακριβές περιεχόμενό τους. 

Πάντως, η μητέρα δηλώνει πως η ζωγραφιά αυτή «έγινε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και ότι ο άγγελος… είναι η ίδια η μητέρα». 
Η παιδοψυχολόγος θεωρεί όμως πως «δεν είναι δυνατόν ένα παιδί να ζωγραφίζει ως άγγελο τη μαμά του όταν αυτή ζει»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top