Πάτρα: «Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω στους σπασμούς»

Όσα είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα / Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους θανάτους των τριών αδερφών στην Πάτρα που «έφυγαν» από τη ζωή πολύ κοντά η μία στην άλλη, προκαλώντας σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, είχε συστήσει στη μητέρα των κοριτσιών να βιντεοσκοπήσει τους σπασμούς της μικρής Τζωρτζίνας, καθώς οι γιατροί δεν είχαν παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα. 

Πάτρα: Αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα- Τα κοινά σημεία

«Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι Αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά», είπε, υποστηρίζοντας ότι δεν εκλήθη ποτέ από τη μητέρα να επέμβει, όταν δηλαδή η Τζωρτζίνα έκανε τους συγκεκριμένους σπασμούς.

Όσον αφορά στον θάνατο της μικρής Μαλένας, γιατροί υποστηρίζουν ότι δε γίνεται να έχουν προκληθεί τέτοιες εκχυμώσεις στο πρόσωπο του παιδιού. Ερωτήματα μάλιστα προκαλεί και το γεγονός ότι το κοριτσάκι την προηγούμενη ημέρα έτρωγε σουβλάκι και την επόμενη πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές έως τώρα, τα επεισόδια που πάθαιναν τα παιδιά συνέβαιναν μόνο όταν οι γιατροί ήταν απόντες.

Την ίδια στιγμή, οι ερευνητές εξετάζουν και τις ημερομηνίες θανάτου των κοριτσιών και πώς αυτές θα μπορούσαν να σχετίζονται με τη σχέση του ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στις 20 Μαρτίου 2021 έφυγε από το σπίτι ο πατέρας και μια μέρα μετά πέθανε η Ίριδα ενώ το πρώτο επεισόδιο στην Τζωρτζίνα φέρεται να έλαβε χώρα όταν ξεκίνησε η συζήτηση του ζευγαριού για διαζύγιο.  

Πάτρα: «Η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει», λέει ο δικηγόρος της

Πάτρα: Και τα τρία κορίτσια πέθαναν στον ύπνο τους

Μακάβριες συμπτώσεις έρχονται να συμπληρώσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με το MEGA, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ στον ύπνο της έπαθε το πρώτο επεισόδιο και η μικρή Τζωρτζίνα. Επίσης, ενώ κοιμόταν έπαθε την πρώτη ανακοπή ενώ πέθανε στον ύπνο της στο νοσοκομείο Παίδων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει ότι τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας φέρονται να παρουσιάζουν μεγάλη χρονική απόκλιση από την ώρα που ξεκινούσε το επεισόδιο, σε σχέση με την ώρα καταγραφής του.

Τέλος, πληροφορίες από το ιατρικό ιστορικό κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 επισκέψεις και νοσηλείες στο νοσοκομείο για διάφορα ζητήματα υγείας, με τις εξετάσεις να βγαίνουν αρνητικές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top