Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πού χιονίζει στην Αττική

Αλυσίδες στην Αθηνών-Λαμίας - Πού είναι κλειστοί οι δρόμοι

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» είναι σε πλήρη εξέλιξη στην Αττική, όπου από νωρίς η Πολιτική Προστασία έχει εκδώσει προειδοποίηση να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Η κυκλοφορία στην Αθηνών – Λαμίας διεξάγεται μόνο με αλυσίδες από το ύψος των Αφιδνών και άνω. Μάλιστα, η τροχαία ελέγχει τους διερχόμενους, προκειμένου να είναι εξοπλισμένοι για το χιόνι. Χθες το βράδυ τέθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας των μεγάλων φορτηγών στην Εθνική και την Αττική Οδό, η οποία ωστόσο άρθηκε πριν από λίγο. Πλέον όλα τα οχήματα μπορούν να διέρχονται κανονικά. 

Δείτε πού χιονίζει αυτή την ώρα στην Αττική 

Σύμφωνα με το meteo, αυτή την ώρα χιονίζει στις εξής περιοχές: Μαλακάσα, Άνω Κορυδαλλός, Νομισματοκοπείο, Χαλάνδρι, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Άνω Λιόσια, Πάρνηθα, Ψυχικό, Τατόι και Μαρούσι. 

Σε πολλές άλλες περιοχές της Αθήνας ρίχνει χιονόνερο. 

Πού είναι κλειστοί οι δρόμοι

Από το χιόνι που έχει πέσει έχουν κλείσει οι εξής δρόμοι: 

  • η οδός Αναστάσεως, από το ύψος του κοιμητηρίου Παπάγου, προς Υμηττό, 
  • η Λεωφόρος Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μακρής.
  • η Λεωφόρος Χασιάς, από το ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών και η επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του “414” Στρατιωτικού Νοσοκομείου, μέχρι το πάρκο Ανατολής.

Οι μετεωρολόγοι είναι καθησυχαστικοί, τονίζοντας πως οι χιονοπτώσεις δεν είναι τόσο έντονες όσο ήταν στην κακοκαιρία «Ελπίδα». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top