Πάτρα: Θρίλερ με τις τοξικολογικές - Η έκκληση της οικογένειας μέσω Star

«Σιωπή και σεβασμός για τα παιδιά μας μέχρι να βγουν οι τοξικολογικές»

Θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να ζητηθεί η συμβολή εξειδικευμένου εργαστηρίου του εξωτερικού.

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Βρέθηκαν εκδορές στη μύτη της Μαλένας

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού, αναμένονται να βγουν τέλος του μήνα και ανάλογα με τα ευρήματα που θα προκύψουν ενδεχομένως να ζητηθεί η συμβολή εξιδεικευμένου εργαστηρίου του εξωτερικού.

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας για το «τοξικό αέριο»

Η έκκληση της οικογένειας των κοριτσιών μέσω Star: «Σεβασμός στη μνήμη των παιδιών μας»

Η οικογένεια των τριών μικρών παιδιών, μιλώντας στο Star και την Κατερίνα Ρίστα, έκαναν έκκληση να υπάρξει σεβασμός στη μνήμη των παιδιών τους, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Πάτρα: «Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν. Εκείνη ήταν πάντα πιο ψυχρή»

Σιωπή και σεβασμός για τα παιδιά μας μέχρι να βγουν οι τοξικολογικές.

Πάτρα: «Σκότωσέ τη και αυτοκτόνα» - Νέα μηνύματα μίσους στους γονείς

Ο θείος της μητέρας των τριών παιδιών, μιλώντας στο Star, ζήτησε από όλους να σταματήσουν να βάλλουν την οικογένεια μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές: «Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Μας στεναχωρεί και μας λυπεί. Να βγουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, απλά χρειάζεται σιωπή και σεβασμός από όλους, τουλάχιστον σε αυτά τα τρία παιδιά που χάθηκαν. Η αλήθεια θα δοθεί μέσω των ιατροδικαστών και των Αρχών. Θέλω να έχω εμπιστοσύνη, γιατί έχουμε δεχθεί πολλά πυρά τον τελευταίο καιρό. Να υπάρξει σιωπή από όλους, αυτό είναι το σημαντικό για εμάς για να μπορέσουμε τουλάχιστον κι εμείς να διαχειριστούμε όσο καλύτερα αυτήν την κατάσταση», είπε.

Πάτρα: Τι έψαχνε η μητέρα στο διαδίκτυο μετά τον χαμό των παιδιών της

Πάτρα: Για πρώτη φορά στο φως η ιατροδικαστική εξέταση της Μαλένας  

Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται η ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που «έφυγε», την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική:

  • ως πιθανή αιτία θανάτου αναφέρεται η καρδιακή ανακοπή
  • εντοπίστηκαν δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα
  • το στομάχι ήταν κενό
  • ως τελική ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρεται ότι ο θάνατος επήλθε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας

Σημειώνεται ότι για τον θάνατο της Μαλένας οι γονείς είχαν καταθέσει μήνυση κατά παντώς υπευθύνου, καθώς υπήρχε διάσταση μεταξύ νοσοκομείου και ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε πριν λίγες μέρες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top