Δύο ελληνικά νησιά στους καλύτερους προορισμούς για μήνα του μέλιτος

Οι ιδανικοί προοισμοί για ένα αξέχαστο honeymoon

Οι γάμοι ξαναζωντανεύουν φέτος πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπονται ξανά τα ρομαντικά ταξίδια ή αλλιώς ο μήνας του μέλιτος. Καθώς οι χώρες αίρουν τους περιορισμούς για τον COVID-19, τα νιόπαντρα ζευγάρια μπορούν να αρχίσουν να σκέφτονται και πάλι όταν πρόκειται για αυτές τις πολύ ξεχωριστές ρομαντικές διακοπές της ζωής τους.

Ξεκινούν υποβρύχιοι γάμοι στην Αλόννησο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Από μακρινές αποδράσεις μέχρι ταξίδια πιο κοντά στο σπίτι, είτε είστε με περιορισμένο προϋπολογισμό είτε ξεχωρίζετε από την πολυτέλεια, έχουμε συμπεριλάβει μερικούς πραγματικά επικούς προορισμούς για ζευγάρια σε αυτήν τη λίστα.

Δείτε μερικούς προορισμούς για μήνα του μέλιτος:

Δομινικανή Δημοκρατία

Για τους ταξιδιώτες που θέλουν ένα προσιτό, all-inclusive, μόνο για ενήλικες τροπικό μήνα του μέλιτος στην παραλία στην Καραϊβική, η Punta Cana είναι το μέρος για να χαλαρώσετε στη λευκή άμμο πίνοντας τροπικά ποτά. 

Χρησιμοποιήστε πόντους για να μείνετε στο Hyatt Zilara Cap Cana (οι νυχτερινές τιμές ξεκινούν από 21.000 πόντους Hyatt), που βρίσκεται κατά μήκος της γαλήνιας Playa Juanillo, μακριά από την ακαταστασία της πολυσύχναστης παραλίας Bavaro και των θέρετρων.

Οι λάτρεις του πολιτισμού θα πρέπει επίσης να περάσουν λίγο χρόνο στον Άγιο Δομίνικο, όπου μπορούν να περιπλανηθούν στους αποικιακούς δρόμους και να κάνουν μαθήματα χορού bachata.

Μεξικό

Από τα θέρετρα του Κανκούν μέχρι τη γαστρονομική σκηνή της Πόλης του Μεξικού και την πολύχρωμη κουλτούρα του San Miguel de Allende, το Μεξικό προσφέρει τα πάντα και τα πάντα στους ταξιδιώτες του μέλιτος.

Για μια αληθινή τροπική απόδραση, κατευθυνθείτε στο κρυφό νησί Holbox, το οποίο είναι προσβάσιμο με μια σύντομη βόλτα με αεροπλάνο ή με λεωφορείο-φέρι από τη Riviera Maya. 

Το νησί είναι χωρίς αυτοκίνητα, γι' αυτό πάρτε ένα ποδήλατο και κάντε ποδήλατο, επισκεπτόμενοι ήσυχες παραλίες και σταματήστε σε χαρούμενα beach bars.

Μάθετε τα πάντα για το πιο διάσημο ποτό του Μεξικού με μια επίσκεψη στην τεκίλα, μια εύκολη ημερήσια εκδρομή από την πόλη της Γκουανταλαχάρα. Και αν το boho-chic Tulum είναι η επιλογή σας, σκεφτείτε θέρετρα όπως το Conrad Tulum Riviera Maya που άνοιξε πρόσφατα.

Αργεντινή 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από το να μάθεις πώς να χορεύεις ταγκό στο Μπουένος Άιρες – εκτός ίσως από τη γευσιγνωσία κρασιού στην οινοπαραγωγική περιοχή Mendoza της Αργεντινής, όπου ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μεταπηδήσεις από οινοποιείο σε οινοποιείο είναι με το ποδήλατο.

Οι περιπετειώδεις ταξιδιώτες του μέλιτος μπορούν να απολαύσουν τους μαγευτικούς καταρράκτες Iguazu, ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα καταρρακτών στον κόσμο. 

Για μια ρομαντική εμπειρία διαμονής με κρασί, μείνετε στο Mendoza's Cavas Wine Lodge, όπου οι τιμές ανά διανυκτέρευση ξεκινούν από 756 $ ανά διανυκτέρευση. 

Αυτή η boutique ιδιοκτησία Relais & Chateaux βρίσκεται σε έναν αμπελώνα 55 στρεμμάτων στη βάση των Άνδεων και τα δωμάτια διαθέτουν υπαίθρια τζάκια με ξύλα και ιδιωτικές πισίνες.

Και στη μακρινή περιοχή της Παταγονίας της χώρας, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να δουν το Perito Moreno, έναν από τους πιο εντυπωσιακούς παγετώνες στο Εθνικό Πάρκο Los Glaciares.

Ελλάδα

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μήνα του μέλιτος στον κόσμο, η Ελλάδα. Προσφέρει την τυπική εμπειρία πολυτελούς μήνα του μέλιτος σε μέρη όπως η Σαντορίνη, όπου τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και ρομαντικά δείπνα στην παραλία.

Αλλά οι νεόνυμφοι μπορεί να συναντήσουν λιγότερους τουρίστες και να έχουν ένα πιο οικείο καταφύγιο σε νησιά όπως η Πάρος, η οποία διαθέτει χιλιάδες στρέμματα αμπελώνων και είναι γνωστή για τη γαστρονομική της σκηνή. 

Αρκετοί διάσημοι σεφ άνοιξαν εστιατόρια εκεί, και η Πάρος έχει μια ξεχωριστή κυκλαδίτικη πινελιά στο φαγητό της, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως το στέγνωμα των ψαριών στον ήλιο και τον εμπλουτισμό φαγητού με μπαχαρικά και βότανα τοπικής παραγωγής.

«Πράσινοι» γάμοι με φόντο το μαγευτικό Αιγαίο στην Αλόννησο!

Μείνετε στο Summer Senses, όπου οι διανυκτερεύσεις ξεκινούν από 190 $ και ορισμένες από τις σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Μαλδίβες

Αυτές οι διακοπές με λίστα bucket είναι ένα από τα πιο εξωτικά ταξίδια που μπορούν να κάνουν οι νεόνυμφους. Είναι καλύτερο για ταξιδιώτες που επιθυμούν να ξεπουλήσουν (τόσο με πόντους όσο και με μετρητά) για την απόλυτη πολυτέλεια.

Πάρτε ένα υδροπλάνο στο θέρετρό σας και μείνετε σε μια βίλα πάνω από το νερό, καθιστώντας εύκολη τη βουτιά απευθείας στον ωκεανό όποτε αισθάνεστε υποχρεωμένοι να το κάνετε.

Με ιδιοκτησίες όπως το St. Regis Vommuli, το Westin Miriandhoo Resort, το JW Marriott Maldives και το W Maldives, μεταξύ άλλων, οι ταξιδιώτες που έχουν άφθονα σημεία Bonvoy έχουν σίγουρα ένα πλεονέκτημα εδώ. 

Στο W Maldives, για παράδειγμα, τα βασικά δωμάτια που προορίζονται για ταξιδιώτες με βραβεία είναι βίλες πάνω από τη θάλασσα με θέα στον ωκεανό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top