Βιτριόλι: Η Έφη έκλεψε ρούχα στη φυλακή - «Κυκλοφορεί πάντα βαμμένη»

Τι αποκάλυψε συγκατηγορούμενή της για την δράστρια της επίθεσης στην Ιωάννα

Αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά της Έφης, που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, έκανε η συγκρατούμενή της, που έχει προφυλακιστεί για την απόπειρα δολοφονίας κατά του οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι. Και οι δύο γυναίκες κρατούνται στις γυναικείες φυλακές Θήβας.

Βιτριόλι: Η μέγιστη των ποινών στην Έφη για την επίθεση στην Ιωάννα

Η 49χρονη εικαστικός, μιλώντας στην εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό» και την Κέλλυ Χεινωπόρου, περιέγραψε τη δράστρια της επίθεσης εναντίον της Ιωάννας ως μια «κοκέτα», που κυκλοφορεί στη φυλακή καλοντυμένη και βαμμένη

Κυκλοφορεί πάντα περιποιημένη και βαμμένη. Προσέχει τη σιλουέτα της και την εμφάνισή της ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Η εικαστικός περιέγραψε την Έφη ως μια γυναίκα ψυχρή, που δε μιλάει ποτέ για την επίθεση με το βιτριόλι, ενώ αποκάλυψε ότι δέχθηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Έφη σταμάτησε να κάνει μεροκάματα, γιατί πιάστηκε να κλέβει ρούχα από τις φυλακές.

«Η Ιωάννα θα ζητήσει αποζημίωση, αλλά όχι για τον εαυτό της»

Την ίδια ώρα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δίνει καθημερινά τη δική της μάχη και υποβάλλεται διαρκώς σε σκληρά και επώδυνα χειρουργεία.

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα φωτογραφία της Ιωάννας από το νοσοκομείο

Η κοπέλα ολοκλήρωσε πρόσφατα τη 10 χειρουργική επέμβαση και σε ένα μήνα αναμένεται να προχωρήσει σε 11ο χειρουργείο. Ο δικηγόρος, Νίκος Αλεξανδρής, αποκάλυψε στην εκπομπή ότι επίκειται η κατάθεση αγωγής αποζημίωσης από την καταδικασμένη δράστιδα.

«Με την αγωγή που θα γίνει, η Ιωάννα θα μας δώσει και άλλες αφορμές για να την λατρέψουμε. Για τον εαυτό της δεν θα ζητήσει ούτε ένα ευρώ. Πού και πώς θα διατεθούν τα χρήματα αυτά θα αποκαλυφθεί εν καιρώ. Αυτό το κορίτσι αποτελεί έναν “φάρο” για την κοινωνία, προσπαθεί να προχωρήσει την ζωή του και παράλληλα να προσφέρει στήριξη σε όλους τους κακοποιημένους», υπογράμμισε ο δικηγόρος της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top