Επίθεση με βιτριόλι: Νέα φωτογραφία της Ιωάννας από το νοσοκομείο

«Ακόμη εδώ, δεν τα παρατάω»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της στα δικαστήρια, για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι (30/9)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά μετά από την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, αν και η ίδια με τη δύναμη που την διακρίνει προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, θέλοντας να αφήσει πίσω όλα τα αρνητικά που επιβαρύνουν την ψυχολογία της. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα δείξω το πρόσωπό μου όταν νιώσω έτοιμη»

Έτσι πριν λίγες μέρες «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από όμορφες στιγμές που περνούσε στις Βρυξέλλες, λίγο πριν από ένα ακόμα βαρύ χειρουργείο. 

 

 

Το χειρουργείο αυτό έγινε και είναι ένα από τα πολλά που θα πρέπει να κάνει για να μπορέσει κάποια στιγμή να αποχωριστεί τη μάσκα, που είναι αναγκασμένη να φορά 24 ώρες το 24ωρο. 

Ψυχίατρος Ιωάννας: «Το βιτριόλι δεν σου έκαψε την ψυχή παρά μόνο το δέρμα»

Μετά το χειρουργείο, μάλιστα, ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία μέσα από το δωμάτιό της στο νοσοκομείο, στέλνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας. 

 

 

«Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη… μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να μην τα παρατάς. Ακόμα εδώ… το παλεύω… Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους…» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top