Κυψέλη: «Έσπασα τον τάφο με κομπρεσέρ, έπαιρνα τα κόκαλα μαζί μου»

Απολογούνται σήμερα οι δολοφόνοι του μικρού Ανδρέα

Αποκαλύψεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την κακοποίηση που δεχόταν και η αδελφή του επτάχρονου

Εξηγήσεις για τη φρικτή δολοφονία του μικρού Ανδρέα πριν από πέντε χρόνια, καλούνται να δώσουν σήμερα στον ανακριτή και στον εισαγγελέα η μητέρα του παιδιού και ο σύντροφός της, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού.

Κυψέλη: Με μακρυμάνικα ήταν η μικρή στο σχολείο, να μη φαίνονται οι μώλωπες

Οι αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν τα κομμάτια του θρίλερ, με κεντρικό πρόσωπο το επτάχρονο αγοράκι, το οποίο πέθανε με βασανιστικό τρόπο και αβοήθητο μέσα στο σπίτι «κολαστήριο», όπου καθημερινά υποβαλλόταν σε απάνθρωπα βασανιστήρια. 

Κυψέλη: Μαρτυρικός ο θάνατος του Ανδρέα - Ψυχοραγούσε για πέντε λεπτά

Η αρχή του τέλους του σατανικού ζευγαριού ήρθε όταν συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος και είπε στους αστυνομικούς πως ένας Πολωνός φίλος του, του εκμυστηρεύτηκε, ενώ ήταν μεθυσμένος, ότι είχε σκοτώσει ένα αγόρι. 

Κυψέλη: Σκληρός και απάνθρωπος ο 33χρονος Πολωνός

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών άρχισε τις έρευνες για να εντοπίσει τα ίχνη του μικρού Ανδρέα, που είχαν εξαφανιστεί εδώ και πέντε χρόνια. 

Κυψέλη: «Του έκλεισα το στόμα με μονωτική» - Σοκάρουν οι παιδοκτόνοι

Η μητέρα είχε ισχυριστεί πως το παιδί είχε επιστρέψει στην Πολωνία με τον πατέρα του, κάτι που αποκαλύφθηκε πως ήταν ψέμα. 

Ο 33χρονος ομολόγησε την πράξη του και αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς σκότωσε το μικρό αγγελούδι και πώς μεταχειρίστηκε τη σορό του. 

Κυψέλη: Μέσα στο σπίτι «κολαστήριο» που δολοφονήθηκε ο 7χρονος

Όπως μετέδωσε το Open, φέρεται να είπε πως όταν τους έκαναν έξωση από το δώμα της οδού Σκιάθου έσπασε τον αυτοσχέδιο τάφο που είχε φτιάξει στην ταράτσα με κομπρεσέρ και στη συνέχεια έβαλε τα οστά του παιδιού στην εργαλειοθήκη του και τα πήρε μαζί του. 

τάφος Κυψέλη

Ο αυτοσχέδιος τάφος που έφτιαξε ο 33χρονος στην ταράτσα του σπιτιού

«Έσπασα τον τάφο με κομπρεσέρ και στη συνέχεια τον έβαλα σε μια εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας γιατί το σώμα το είχα τυλίξει με υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μια κλειδαριά και την έπαιρνα μαζί μου όπου και να πήγαινα. Όσο ήμουν άστεγος, δηλαδή περίπου έναν χρόνο, την είχα πάλι μαζί μου», φέρεται να είπε.

Κυψέλη: «Ήθελα να τον συνετίσω γιατί ήταν άτακτος»

Όσο για τον λόγο που σκότωσε το παιδί; Ήταν άτακτος απάντησε κυνικά και χωρίς ίχνος μεταμέλειας. 

«Ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Κυψέλη: Και η μητέρα του 7χρονου είχε χρειαστεί βοήθεια ως παιδί

Τη μοιραία μέρα είχε βάλει για μια ακόμα φορά τον μικρό Ανδρέα τιμωρία. Τον άφησε νηστικό και τον ανάγκασε να μείνει όρθιος για πολλή ώρα. Όταν το παιδάκι κουράστηκε κι άρχισε να δυσανασχετεί του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα και τη μύτη και το άφησε μόνο του να ψυχορραγεί. Ενδεχομένως να είχε δέσει το παιδί πισθάγκωνα, γιατί αν δεν είχε συμβεί αυτό το παιδί ίσως να είχε βγάλει τη μονωτική ταινία με τα χεράκια του για να πάρει ανάσα. 

Μητέρα Ανδρέα: «Δε ρώτησα, δεν ήθελα να ξέρω»

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και η στάση της μητέρας του παιδιού. 

Η ίδια φέρεται να παραδέχθηκε ότι δεν προσπάθησε να εμποδίσει τον σύντροφό της από το να τιμωρήσει το παιδί γιατί έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή της. Όταν μάλιστα το μικρός πέθανε, η ίδια ισχυρίστηκε πως ο σύντροφός της την έδιωξε από το σπίτι και της είπε ότι θα το… τακτοποιούσε εκείνος. 

Κυψέλη: Ενδέχεται ο 7χρονος να ήταν και δεμένος πισθάγκωνα όταν πέθαινε

«...Μετά από όλο αυτό που έζησα, ήμουν σε απόγνωση. Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον Μάριο για τον Αντρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα. Αφού πέρασε λίγο ο καιρός, πήγα στο σχολείο του και δήλωσα, ότι το παιδί έφυγε στην Πολωνία με τον πατέρα του, γι’ αυτό και σταμάτησε να πηγαίνει. Μετά από περίπου δύο χρόνια, αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μου είπε, ότι θα έβγαζε τον Αντρέα από τον τάφο, που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή ούτε πώς και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι μετά θα έβαζε τον Αντρέα μέσα σε μία εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή, την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Μετά όμως δεν την ξαναείδα. Δεν ξέρω που την είχε βάλει…», φέρεται να είπε η μητέρα στους αστυνομικούς. 

εργαλειοθήκη Κυψέλη

Η εργαλειοθήκη μέσα στην οποία κρατούσε τα οστά του μικρού Ανδρέα ο 33χρονος

Κυψέλη: «Θέλω να βγω και να σκοτώσω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου»

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 ενώ η 29χρονη είχε ήδη χωρίσει από τον, επίσης, Πολωνό σύντροφο της και πατέρα των δυο παιδιών της. Το κοριτσάκι της 29χρονης δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια το 2018 μετά από καταγγελία ότι κακοποιείται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top