Κυψέλη: Μαρτυρικός ο θάνατος του Ανδρέα - Ψυχοραγούσε για πέντε λεπτά

Η αδελφή του 7χρονου είχε μιλήσει δύο φορές για την εξαφάνισή του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με την άγρια δολοφονία του επτάχρονου Αντρέα στην Κυψέλη. Το παιδάκι φαίνεται ότι δολοφονήθηκε πριν από πέντε χρόνια από την μητέρα του, ελληνικής καταγωγής, και από τον Πολωνό σύντροφό της.

Κυψέλη: «Του έκλεισα το στόμα με μονωτική» - Σοκάρουν οι παιδοκτόνοι

Οι δύο τους έπνιξαν το παιδί με μονωτική ταινία, αποφράσσοντας τη μύτη και το στόμα του, ώστε να το κάνουν να «σωπάσει» και να το «συνετίσουν», ενώ αυτό ψυχοραγούσε επί 5 λεπτά και εκείνοι δεν έκαναν τίποτα. Όπως ισχυρίστηκε ο 33χρονος, στη συνέχεια το έθαψαν σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα του σπιτιού. 

Κυψέλη: Μέσα στο σπίτι «κολαστήριο» που δολοφονήθηκε ο 7χρονος

Κυψέλη

Ο αυτοσχέδιος τάφος που έχτισαν στην ταράτσα του σπιτιού για να θάψουν τον μικρό Αντρέα

Μάλιστα, αυτό που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό είναι ότι το ζευγάρι κοιμόταν κάτω από τον τάφο του μικρού αγοριού για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας.

Τρία χρόνια μετά, όταν τους έγινε έξωση και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι, άνοιξαν τον τάφο και έβαλαν τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη, προκειμένου να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη. Μάλιστα, ο Πολωνός, φέρεται να είχε μαζί του τη συγκεκριμένη εργαλειοθήκη ακόμα και τις ώρες που πήγαινε για δουλειά στις οικοδομές όπου εργαζόταν.

Κυψέλη: Και η μητέρα του 7χρονου είχε χρειαστεί βοήθεια ως παιδί

Από την πλευρά της, η 29χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού υποστήριξε ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της, ότι έπαιζε βιντεοπαιχνίδια στην αυλή και ότι και δεν είχε καμία συμμετοχή στη φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη.

δολοφονία παιδιού Κυψέλη

«Θέλω να σκοτώσω τον δολοφόνο», λέει ο βιολογικός πατέρας του Ανδρέα

«Θέλω να γυρίσω και να σκοτώσω αυτόν που έκανε αυτό το κακό στο παιδί μου», είπε μιλώντας στον Alpha ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου Ανδρέα, ο οποίος μένει μόνιμα στην Πολωνία και φέρεται να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με ψυχολογικά προβλήματα.

Κυψέλη: «Θέλω να βγω και να σκοτώσω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου»

Ο άνδρας έφυγε από τη χώρα μας πριν από επτά χρόνια. Όπως είπε πίστευε ότι άφηνε τα παιδιά του σε καλά χέρια, ενώ θεωρούσε την πρώην γυναίκα του «καλή μητέρα». «Άφησα τα παιδιά με τη μητέρα τους. Ήταν πολύ καλή μητέρα, τα πρόσεχε, τα φρόντιζε, πήγαιναν σχολείο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Της είχα στείλει μηνύματα στο Facebook και στο Instagram, αλλά δε μου είχε απαντήσει», είπε μέσα από το ψυχιατρείο, όπου νοσηλεύεται.

Κυψέλη: Η αδερφή του Ανδρέα είχε σημάνει συναγερμό για τον μικρότερο αδερφό της

Το άτυχο παιδί είχε και μία αδερφή, η οποία ευτυχώς είχε καλύτερη τύχη. Το κοριτσάκι είχε απομακρυνθεί από τη βιολογική μητέρα της, μετά από παρέμβαση του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθώς φέρεται να ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Όμως η μικρούλα δεν ξέχασε ποτέ τον αδερφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Κυριακή, το κοριτσάκι, όταν πήγαινε στην τετάρτη Δημοτικού είχε εκμυστηρευτεί στη δασκάλα της ότι είχε εξαφανιστεί ο αδερφός της από το σπίτι. Η εκπαιδευτικός με τη σειρά της ενημέρωσε τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία τελικά απευθύνθηκε στην υπηρεσία ανηλίκων ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο, η υπόθεση δεν είχε συνέχεια.

Το κοριτσάκι συνέχισε να επιμένει. Δεν τα παράτησε και φέρεται να ενημέρωσε και τους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση του αδερφού της με αποτέλεσμα και αυτοί να απευθυνθούν εκ νέου στην ΕΛΑΣ. Τότε οι έρευνες οδήγησαν στην μακάβρια αποκάλυψη.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top