Κυψέλη: «Του έκλεισα το στόμα με μονωτική» - Σοκάρουν οι παιδοκτόνοι

Το σατανικό ζευγάρι κρατούσε τη σορό του 7χρονου Ανδρέα σε εργαλειοθήκη

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο μαρτυρικός θάνατος του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη, τον οποίο έπνιξε μέχρι θανάτου ο πατριός του πριν από πέντε χρόνια. Μαζί με τη μητέρα του, τον είχαν θάψει σε έναν αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα του σπιτιού τους, όμως αργότερα, όταν μετακόμισαν, έκρυβαν τα απομεινάρια του σε εργαλειοθήκη. 

Κυψέλη: Μέσα στο σπίτι «κολαστήριο» που δολοφονήθηκε ο 7χρονος

Η 29χρονη μητέρα του αγοριού οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της για την δολοφονία του γιου της, ενώ το Σάββατο το βράδυ είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφος της.

Κυψέλη: «Θέλω να βγω και να σκοτώσω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου»

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η μητέρα, όπως φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, σκότωσε μαζί με τον 33χρονο τον 7χρονο Ανδρέα το 2017, φράζοντας του την αναπνοή με μονωτική ταινία επειδή γκρίνιαζε για σκληρή τιμωρία που του είχαν επιβάλει. Ακολούθως, το ζευγάρι φέρεται να είχε κατασκευάσει αυτοσχέδιο μνήμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στα Πατήσια.

έγκλημα Κυψέλη

Ο αυτοσχέδιος τάφος που έφτιαξαν στην ταράτσα για να θάψουν τον Ανδρέα

Όπως εκτιμάται, η σορός του αγοριού μεταφερόταν όπου διέμενε το ζευγάρι, το οποίο για ένα διάστημα φέρεται να ήταν άστεγο. Οι αστυνομικοί ,που ερευνούσαν την εξαφάνιση του αγοριού, εντόπισαν τα οστά του αγοριού σε εργαλειοθήκη μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσαν στην Κυψέλη.

Κυψέλη θάνατος παιδιού

Η εργαλειοθήκη όπου έκρυβαν τα λείψανα του Ανδρέα επί πέντε χρόνια

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στην 12η Τακτική Ανακρίτρια το με την κατηγορία της δολοφονίας από κοινού.

«Του έβαλα ταινία στο στόμα» -Σοκάρουν οι καταθέσεις του ζευγαριού

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες», φέρεται να  ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ο 33χρονος Πολωνός.

«Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο" με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ατάραχος ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας του παιδιού, που σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Κυψέλη μητροκτόνος

Με σκυμμένο το κεφάλι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα η μητέρα του 7χρονου - Eurokinissi

Από την πλευρά της, η 29χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού, αρχικά ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε, ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη. «Λέει ψέματα η μητέρα. Ήταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που της προκάλεσε ο 33χρονος», επεσήμαναν οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

Σημειώνεται ακόμη, ότι ο καθ΄ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί, πιθανότατα, την Τρίτη στον ανακριτή.

Η κραυγή αγωνίας της 10χρονης αδερφής του Ανδρέα

Την φρίκη που ζούσε ο μικρός Ανδρέας στα χέρια της μητέρας και του συντρόφου της είχε αποκαλύψει σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Ευσταθίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 10χρονη αδελφούλα του.

Κυψέλη: Και η μητέρα του 7χρονου είχε χρειαστεί βοήθεια ως παιδί

Το κοριτσάκι είχε ενημερώσει τη δασκάλα της όταν πήγαινε στην τετάρτη Δημοτικού ότι το μικρό αδελφάκι της είχε εξαφανιστεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δε, η εκπαιδευτικός με τη σειρά της ενημέρωσε τη διευθύντρια του σχολείου η οποία τελικά απευθύνθηκε στην ΕΛΑΣ.

Το κοριτσάκι είχε απομακρυνθεί εγκαίρως από την οικογένεια, μετά από παρέμβαση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top