Κυψέλη: Ενδέχεται ο 7χρονος να ήταν και δεμένος πισθάγκωνα όταν πέθαινε

Ερωτήματα για τη φρικιαστική υπόθεση- Γιατί δεν αναζήτησε κανείς τον Ανδρέα

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την παιδοκτονία του μικρού Ανδρέα στην Κυψέλη είναι όλο και πιο ασύλληπτες.Εικόνες που έρχονται μέσα από το σπίτι δείχνουν πως ο 7χρονος καθόταν μόλις ένα μέτρο μακριά από τον πατριό του την ώρα που ψυχορραγούσε.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί υποθέτουν πως το παιδί, πέρα από μονωτική ταινία σε μύτη και στόμα, είχε δεμένα και τα χέρια του πισθάγκωνα, καθώς μόνο έτσι εξηγείται το πώς δεν έκανε καμία κίνηση για να απελευθερωθεί.

Κυψέλη: «Του έκλεισα το στόμα με μονωτική» - Σοκάρουν οι παιδοκτόνοι

Ο Πολωνός φαίνεται πως είχε κακοποιήσει πολλές φορές και τον 7χρονο αλλά και την 10χρονη αδερφή του, η οποία ευτυχώς αποκάλυψε τον εφιάλτη της στους δασκάλους της το 2018. Στη συνέχεια, την ανέλαβαν οι άνθρωποι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και βρέθηκε σε αναδοχή οικογένεια.

Κυψέλη: Μέσα στο σπίτι «κολαστήριο» που δολοφονήθηκε ο 7χρονος

Οι παιδοκτόνοι αναμένεται να απολογηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Γιατί δεν αναζήτησε κάνεις τον μικρό Ανδρέα

Στην περίπτωση της μικρής Ιωάννας οι υπηρεσίες λειτούργησαν άμεσα και αποτελεσματικά και έτσι σώθηκε το παιδί. Δεν έγινε όμως το ίδιο και στην περίπτωση του μικρού Ανδρέα. 

Κυψέλη: Μαρτυρικός ο θάνατος του Ανδρέα - Ψυχοραγούσε για πέντε λεπτά

Οι αρχές δεν κατάφεραν να σώσουν τον μικρό Ανδρέα, καθώς κανείς δεν είχε καταγγείλει επίσημα για αυτό το παιδί. Είναι σαν να πρόκειται για ένα «παιδί φάντασμα». 

Για πρώτη φορά οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ακούν τον Μάιο του 2018 ότι η μητέρα έχει έναν γιο, διότι ο εισαγγελέας παίρνει την επιμέλεια της κόρης της οικογένειας. Όταν πηγαίνουν για να πάρουν συνέντευξη από τη μητέρα, η ίδια τους λέει ότι έχει έναν γιο που ζει στην Πολωνία με τον πατέρα του. 

Κυψέλη: Και η μητέρα του 7χρονου είχε χρειαστεί βοήθεια ως παιδί

Ωστόσο, εφόσον το περιβάλλον είναι κακοποιητικό με βάση την καταγγελία για την 10χρονη Ιωάννα, γιατί κανείς δεν επιβεβαίωσε το αν ο 7χρονος Ανδρέας βρισκόταν όντως στην Πολωνία;

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top