Μία αληθινή ιστορία αγάπης στη Ρόδο, βγαλμένη από παραμύθι!

Ερωτεύτηκαν στα 17, τους χώρισαν και παντρεύτηκαν στα 65 τους χρόνια

Δείτε την υπέροχη ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Κέν και την Άντζελα από την Αγγλία, που ολοκληρώθηκε με έναν παραμυθένιο γάμο στη Λίνδο της Ρόδου / Βίντεο «Ροδιακή» 

Μία υπέροχη ιστορία αγάπης, λες και βγήκε από παραμύθι, είναι αυτή του Κεν και της Άντζελας από τη Μεγάλη Βρετανία που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε ένα γραφικό εκκλησάκι της Ρόδου έπειτα από σχεδόν μισό αιώνα. Η σχέση τους πέρασε από μεγάλα κύματα έως ότου να ξαναείναι μαζί. Αλλά η αγάπη, όπως λένε, πάντα νικάει.

Τα πιο ρομαντικά μέρη της Αθήνας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Και αφού σήμερα είναι η γιορτή των ερωτευμένων, τι πιο ιδανικό να εξιστορήσουμε μία ιστορία αγάπης που εκφράζει απόλυτα τη σημασία και την ύπαρξη της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου!

Αυτή είναι αληθινή αγάπη!

Ο Κεν και η Άντζελα, που πρωτογνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 1967 σε ηλικία 18 και 17 χρόνων αντίστοιχα, αναγκάστηκαν να χωρίσουν χωρίς να το θέλουν, αφού οι γονείς τους θεώρησαν ότι ήταν πολύ νεαροί και ανωριμοι για να δεσμευτούν σε τέτοια ηλικία. Έτσι αναγκάστηκαν να περάσουν -δίχως να έχουν καμία επαφή- περίπου σαράντα χρόνια μακριά ο ένας από τον άλλον!

Αγίου Βαλεντίνου: 9+1 τροφές που ξυπνούν το πάθος στους ερωτευμένους

Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα δημιούργησαν και οι δύο οικογένειες. Χρόνια αργότερα έχασαν και οι δύο τους συζύγους τους και έμειναν χήροι.

Το 2011 ο Κεν αποφάσισε να κυνηγήσει το πεπρωμένο του και να αναζητήσει τον πρώτο έρωτα της ζωής του!

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα... Η ιστορία αγάπης του Κεν και της Άντζελας από τη Μεγάλη Βρετανία, που κατάγεραν να ξαναβρεθούν και να παντρευτούν έπειτα από σαράντα χρόνια!  (φωτογραφία: «Ροδιακή»)

Αγίου Βαλεντίνου: Ξεκινούν οι υποβρύχιοι γάμοι στην Αλόννησο

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Έτσι, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να βρει την αγαπημένη του Άντζελα και ξεκίνησαν να συζητούν, μία συνομιλία που διήρκησε σχεδόν δύο χρόνια!

Η απόφαση να βρεθούν επιτέλους από κοντά πάρθηκε, αφού τίποτα δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε αυτό. Μάλιστα, ο Κεν, μιλώντας στην τοπική «Ροδιακή» δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος ότι: «Πάντοτε πίστευα ότι κάποτε θα ξαναβρεθούμε και πως κάποια στιγμή θα είμαστε μαζί.... Όταν την αντίκρισα κατάλαβα ότι ήταν ακόμη η μεγάλη μου αγάπη, ενώ συνέχισα να τη βλέπω σαν την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου!»

Η πρόταση γάμου δεν άργησε να γίνει και ο «αθεράπευτα ρομαντικός» Κεν, όπως τονίζει η σύζυγός του, πλέον, Άντζελα, της έκανε την πρόταση σαν πραγματικός πρίγκιπας, ζητώντας το γονυπετής.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το 2014 στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Λίνδο, περιτριγυρισμένοι από συγγενείς και φίλους.

Love is in the air: Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Τι και εάν είναι πλέον 65 χρόνων, ο Κεν και η Άντζελα ζουν από την αρχή τον έρωτά τους! (φωτογραφία: «Ροδιακή»)

Μία ιστορία αγάπης που ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα -και στη ρομαντική Λίνδο- και ένωσε δύο ανθρώπους έπειτα από πάρα πολλα χρόνια, ακούγεται σαν παραμύθι, και όμως είναι αληθινή! Ο Κεν και η Άντζελα έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης σε ηλικία 65 και 64 ετών αντίστοιχα... Γιατί ο έρωτας δε γνωρίζει ηλικίες, αλλά συναισθήματα...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top