Love is in the air: Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Καμιά φορά οι μεγάλοι έρωτες φοράνε νυφικό… 

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και το star.gr ξεχώρισε τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι η απόδειξη ότι καμιά φορά οι μεγάλοι έρωτες φοράνε νυφικό… 

Η αληθινή ιστορία πίσω από τον Άγιο Βαλεντίνο

Eλένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2009, όταν η παρουσιάστρια επέλεξε για τις διακοπές της τα Άχλα της Άνδρου. Αυτός ο τόπος έμελλε να γίνει λίγο αργότερα ο επίγειος παράδεισος της Ελένης. Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία και την αυθεντικότητά του. Στην αρχή η Ελένη δεν μιλούσε για τη σχέση της με τον Μάκη, παρόλο που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας τρυφερές φωτογραφίες τους. Εκπομπές και περιοδικά τότε είχαν πρώτο θέμα, τη ζωή του άνδρα που έκλεψε την καρδιά της ωραίας Ελένης. 

Φωτογραφία που έχει δείξει η Ελένη μέσα από την εκπομπή της

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015 κρυφά στην Άνδρο χωρίς να μάθει κανείς. Το έκανε γνωστό η Ελένη μέσα από το Instagram της έναν χρόνο μετά, στην πρώτη τους επέτειο.

Λίγο καιρό αργότερα στις 29 Μαρτίου του 2015 ήρθε στον κόσμο ο καρπός τους έρωτά τους, η μικρή Μαρίνα!

Η πρώτη έξοδος από το μαιευτήριο / Φωτογραφία: NDP

H Ελένη για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια έκανε δημόσια μια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της. «Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη».

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε κάπου μέσα στο 2003, όταν ο Σάκης και η Κάτια πρωταγωνίστησαν σε μια διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητού τηλεφώνου. 

Στιγμιότυπο από τη διαφήμιση που είχαν παίξει μαζί

Ήταν ο ορισμός του «έρωτα με την πρώτη ματιά» είχε αποκαλύψει εκείνος, αφού ένιωσαν και οι δύο μία σπάνια έλξη. Η συνεργασία τους για το τηλεοπτικό σποτ στάθηκε απλά η αφορμή να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί. Το ειδύλλιό τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον, έκανε τόνους μελανιού να χυθούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά εκείνοι προσπάθησαν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους. 

Τον Νοέμβρη του 2008 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η μικρή Αναστασία και ήταν μονό η αρχή για τη δημιουργία μιας υπέροχης πολύτεκνης οικογένειας. 

Η έξοδος από το μαιευτήριο με τη μικρή Αναστασία

Τον Οκτώβρη του 2011 γεννήθηκε ο πρώτος γιος του πανέμορφου ζευγαριού, ο μικρός Αλέξανδρος. Δυο χρόνια μετά, στις 7 Ιανουαρίου του 2013 ήρθε στον κόσμο η Αριάδνη, ενώ στις 25 Απριλίου του 2016 γεννήθηκε ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Απόλλωνας! 

Χαρακτηριστικό είναι ότι το ζευγάρι ήθελα όλα του τα παιδιά να έχουν στο πρώτο γράμμα του ονόματός τους το «Α», όπως κι εκείνο. 

Όλη η οικογένεια μαζί στη βάπτιση του Απόλλωνα

Μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, ο Σάκης και η Κάτια ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ανήμερα των γενεθλίων του πανέμορφου πρώην μοντέλου. Στις 3 Ιουλίου του 2017. Ένας γάμος που τα είχε όλα. Λάμψη, χορό, έρωτα και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους. 

Ένας έρωτας που είχε happy end… Σήμερα ζουν όλοι μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι στη Νέα Μάκρη και η ζωή τους θυμίζει παραμύθι…

Η οικογένεια Ρουβά / Φωτογραφία: NDP

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι έναν χρόνο μαζί και full in love! Μετά από το έντονο κρυφτούλι του τύπου, είναι δεν είναι μαζί, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί, κάνουν αναρτήσεις ποζάροντας αγκαλιασμένοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μιλήσει δημόσια σε συνεντεύξεις του με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλον κόσμο. Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω να χαλαρώνω. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους φωτογράφους που με κυνηγούσαν», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό Down Town.

«Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου. Και; Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ερωτευμένοι και να περνάνε μια ωραία περίοδο με τον σύντροφό τους. Σε τι διαφέρουμε εμείς; Τα ίδια συναισθήματα με όλους τους ανθρώπους έχουμε. Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της»», πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη ο ηθοποιός.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

Ίσως το αγαπημένο ζευγάρι του ελληνικού Instagram! Ο γνωστός παρουσιαστής και η μελαχρινή καλλονή είναι αρκετά ενεργοί στα social media και δε σταματούν να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους. Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζουν τρυφερές φωτογραφίες τους αλλά και στιγμιότυπα από τα εξωτικά ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο! Οι δυο τους είναι σχεδόν τέσσερα χρόνια παντρεμένοι και πιο… ερωτευμένοι από ποτέ!

Την οικογενειακή τους ευτυχία ήρθαν να ολοκληρώσουν τα δίδυμα κοριτσάκια που απέκτησαν στις 23 Ιουνίου 2021, την Αριάνα και την Φιλίππα!

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι τέσσερα χρόνια μαζί και όπως έχουν δηλώσει και οι δυο αρκετές φορές ο ένας είναι οικογένεια για τον άλλο. Όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι με πολύ χιούμορ που ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλο.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους!
 

Τον Οκτώβρη του 2021 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μαζί με πολύ λίγους καλούς τους φίλους και τις οικογένειές τους επισφράγισαν τον έρωτά τους και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Κωστής Μαραβέγιας πριν από έναν χρόνο περίπου στο κανάλι του FIPSTER στο YouTube είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ήρθαν πιο κοντά, για εκείνο το πρώτο ραντεβού αλλά και για το πρώτο μήνυμα που του έστειλε η ηθοποιός.

«Εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει πρώτο βήμα εύκολα. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί μια κοπέλα να έχει σχέση, να έχει μία δύσκολη κατάσταση, δεν πάω να μπλέξω. Έλεγα πόσο όμορφη γυναίκα. Μια μέρα μου στέλνει ένα μήνυμα και μου λέει “μήπως είσαι στο αεροπλάνο και έχεις ήχο κλήσης “Που να βρω μια να σου μοιάζει;” Από το πουθενά. Όχι, λέω, ποιος είναι; Τόνια Σωτηροπούλου, λέει. Είναι ένας μπροστά μου που έχει αυτόν τον ήχο… Της είπα όποτε θέλει και επιστρέψει να πάμε να πιούμε ένα ποτό…
Και μια Κυριακή δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, μία αφόρητη μοναξιά… Και σκάει μήνυμα Τόνια Σωτηροπούλου, «Αν έχεις όρεξη σήμερα πάμε να πιούμε το ποτάκι που είχες πει»[…] Τη γνωρίζω, πεθαίνω στο γέλιο… Μετά συνεχίσαμε να βλεπόμαστε και περάσανε από τότε 3.5 χρόνια», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ακόμη η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τότε η γνωριμία τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο.

«Γνωριστήκαμε σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη πριν από αρκετά χρόνια, σε ένα τραπέζι κοινών φίλων. Παλιά και εκείνος ήταν παντρεμένος και εγώ ήμουν παντρεμένη. Μας έκανε ένα τραπέζι μια παρέα μεγάλη στο ξενοδοχείο που δούλευε ο Λεύτερης και έκτοτε δεν ξανασυναντηθήκαμε. Μετά από ενάμιση χρόνο τυχαία βρεθήκαμε πάλι στην Αθήνα. Με τους κοινούς φίλους θα βγαίναμε έξω και μου είπαν πως θα ήταν και ο Λευτέρης. Έγινε τυχαία», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη, ενώ ο αγαπημένος της, Λευτέρης Σουλτάτος, μιλώντας στο DownTown Κύπρου παλιότερα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνην όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε. Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω - νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη». 

«Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου», έχει πει η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της.

Τον Απρίλιο του 2019 και συγκεκριμένα τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4) η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν μυστικά στην Αγία Ειρήνη, στη Σπηλιά των Χανίων, έχοντας στο πλάι τους ελάχιστους στενούς συγγενείς και καλούς φίλους.

Το καλοκαίρι του 2020 ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι στη Νάξο, το οποίο και διοργάνωσε το ερωτευμένο ζευγάρι για να γιορτάσει τον γάμο του με τους φίλους του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top