Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση της 30χρονης για την ποινή

Απογοήτευση για την ποινή που του επιβλήθηκε

Απογοητευμένη δηλώνει η 30χρονη για την ποινή που επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλου και για το γεγονός ότι δεν παραπέμφθηκε σε δίκη για κακούργημα. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή

Η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή, η οποία τον μήνυσε για διαρροή ροζ βίντεο εν αγνοία της στράφηκε και κατά των συνηγόρων υπεράσπισης του Παναγιωτόπουλου , υποστηρίζοντας πως ο τρόπος που την παρουσίασαν την προσέβαλαν. 

Απών ο Παναγιωτόπουλος από τη δίκη - Πήγε τον σκύλο του βόλτα

«Είμαι απογοητευμένη που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παραπέμφθηκε σε κακούργημα και που ειπώθηκαν προσβλητικά για μένα πράγματα από την πλευρά των συνηγόρων» δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό», η 30χρονη.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η Πρώτη Καταγγέλλουσα Μιλά Για Όλα

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε χθες στον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατασχέθηκε το κινητό του, αλλά δεν είχε κάρτα SIM

Απαγορεύτηκε επίσης στον παρουσιαστή η έξοδος από τη χώρα και θα πρέπει μια φορά τον μήνα να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του και να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top