Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή

Ποιοι είναι οι περιοριστικοί όροι

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος για την ανάρτηση ροζ βίντεο εν αγνοία της πρώην συντρόφου του. 

Του επιβλήθηκε, επίσης, χρηματικό πρόστιμο, ύψους 10.000 ευρώ και θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα. Επιπλέον, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Απών ο Παναγιωτόπουλος από τη δίκη - Πήγε τον σκύλο του βόλτα

Ο παρουσιαστής δεν έδωσε το παρών σήμερα στη δίκη, σε αντίθεση με την 30χρονη πρώην σύντροφό του που βρέθηκε εκεί και περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει από τη στιγμή που έμαθε για την ύπαρξη των ροζ βίντεο και την αναπαραγωγή τους στο διαδίκτυο. 

Τι κατέθεσε φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που κατέθεσε στο δικαστήριο υποστήριξε πως αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του, του ζήτησε να μπει στο προφίλ του και να διαγράψει όλες τις σχετικές αναρτήσεις. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η Πρώτη Καταγγέλλουσα Μιλά Για Όλα

«Τέσσερις με πέντε ημέρες αναζητούσα αναρτήσεις, με βάση τις λέξεις κλειδιά της δικογραφίας και ζήτησα να κατέβουν άμεσα», πρόσθεσε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Tι ζήτησε η πλευρά της κοπέλας

Από την πλευρά της η 30χρονη, μέσω της δικηγόρου της ζήτησε να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που έγινε δεκτό και από την άλλη πλευρά. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατασχέθηκε το κινητό του, αλλά δεν είχε κάρτα SIM

Επίσης, ζήτησε να παραπεμφθεί ο παρουσιαστής για κακουργηματική μορφή παραβίασης των προσωπικών δεδομένων – παραθέτοντας ως στοιχείο την ηθική βλάβη που υπέστη η καταγγέλλουσα. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ένιωθα μια σεξουαλική διέγερση από τα σχόλια»

Ωστόσο η εισαγγελέας πρότεινε να ξεκινήσει η δίκη στο πλημμελειοδικείο κι, αν στα πραγματικά γεγονότα εξακριβωθεί κακούργημα, τότε να παραπεμφθεί για κακούργημα, κάτι που έγινε δεκτό από την έδρα.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Ρία Τσοχαντάρη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 30χρονη καταγγέλουσα χαρακτήρισε εξοργιστικό το γεγονός ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παραβρέθηκε στη δίκη. Ακόμη όσον αφορά στα βίντεο, η δικηγόρος της έδειξε στην έδρα ένα στιγμιότυπο που απεικονίζεται το πρόσωπο της κοπέλας, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ότι δεν κυκλοφορούν βίντεο στα οποία φαίνεται η 30χρονη.

Ζήτησε συγγνώμη ο Παναγιωτόπουλος

Ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, αν και δεν βρισκόταν εκεί, ζήτησε συγγνώμη μέσω του δικηγόρου του από την 30χρονη για ό,τι της προκάλεσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top