Βιασμός Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στη Γεωργία

Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση

Όσα είχε δηλώσει ο κ. Γαλεντέρης για τον τρόπο που συλλέχθηκε το DNA στο πλαίσιο των ερευνών μετά τις καταγγελίες της Γεωργίας Μπίκα

Μεγάλες ανατροπές προκύπτουν στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Ο τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης, τον οποίο έχει ορίσει ως πραγματογνώμονα η κοπέλα αποκάλυψε νέα στοιχεία που θα επηρεάσουν την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Τεχνικός σύμβουλος Γεωργίας Μπίκα: «Δεν υπάρχει δείγμα DNA από τη σουίτα»

Όπως είπε ο ίδιος στο ThessToday.gr τελικά βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της Γεωργίας. 

«Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά», είπε ο κ. Γαλεντέρης.

Φαρμακοποιός λέει ότι πούλησε δύο ουροσυλλέκτες στη Γεωργία Μπίκα

Οι πρώτες διαρροές ανέφεραν πως οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο, βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ και όχι ελάχιστη, όπως έσπευσαν πολλοί να παρουσιάσουν. 

Όπως εξήγησε στην τοπική ιστοσελίδα, ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων προκύπτει ότι: 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Η πρώτη αντίδραση του 27χρονου μετά τις τοξικολογικές

«Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κανείς δε μου είπε “δώσε δείγμα τώρα”»

Από εδώ και πέρα ο ίδιος αναμένεται να ενσωματώσει τα παραπάνω στοιχεία στην τεχνική του έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα. 

«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση»,εξήγησε ο κ. Γαλεντέρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top