Αντιπρόεδρος ΠΑΟΚ: «Αυτός που σκότωσε τον Άλκη είναι ένα ζώο»

Θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη

Το ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (4/2/22)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση των εκπροσώπων των τριών μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Άρη συμφώνησαν να διεξάγουν φιλικό αγώνα, μετά από επιθυμία του πατέρα του 19χρονου.   

Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, προέβη σε έντονες δηλώσεις σχετικά με τον δολοφόνο του άτυχου νεαρού: «Είναι κοινός εγκληματίας, δολοφόνος δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ζώο. Ζήτω συγγνώμη ως αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ για το παιδί, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του» είπε.  

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με αίμα

Επιπλέον, ανακοίνωσε πως αποφάσισαν να διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, με σκοπό να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των οπαδών. 

Δολοφονία Άλκη: «Τους χτυπάμε για να δούνε ποιος κάνει κουμάντο»

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Φώτης Θέος (πρόεδρος ΑΣ Ηρακλής), Θόδωρος Καρυπίδης (πρόεδρος ΠΑΕ Αρης). Συζήτησαν το φαινόμενο της οπαδικής βίας ενώ κατατέθηκαν προτάσεις προκειμένου να σταματήσουν τα αιματηρά επεισόδια εντός και εκτός γηπέδων. 
 
Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top