Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με αίμα

«Δεν μπόρεσα να τον σώσω» - Σοκάρει η περιγραφή φίλου του Άλκη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη στυγερή δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Δολοφονία Άλκη: «Μίλησε» το τηλέφωνο του 23χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στη σκηνή του εγκλήματος.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος.

Δολοφονία Άλκη: Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 23χρονος

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες είχε εντοπιστεί και το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης που στοίχισε τη ζωή στον Άλκη, αλλά και ένα ρόπαλο που βρέθηκε δίπλα από τον νεκρό νέο. Το φονικό όπλο βρέθηκε πεταμένο στον δρόμο, δίπλα στα σκουπίδια, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος. Σε αυτό φέρεται να έχουν βρεθεί αποτυπώματα και DNA που ταυτοποιούν τον 23χρονο συλληφθέντα, σύμφωνα με την Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

δολοφονία Άλκη

Ο 23χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του Άλκη - Eurokinissi

Επίσης, η αστυνομια εκτός απο το βίντεο που έχει από την είσοδο, έχει και βίντεο που ακολουθεί την πορεία κάποιων ατόμων μεχρι τον σύνδεσμο φιλάθλων.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία που αναμένεται να τους οδηγήσουν στους συνεργούς του 23χρονου φερόμενου δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων του 23χρονου προκύπτει ότι μίλησε με κάποια από τα 10 – 15 άτομα που πήραν μέρος στην επίθεση.

Η αστυνομία προχώρησε, χθες, σε δύο συλλήψεις, μετά τις εφόδους που πραγματοποίησε σε συνδέσμους οπαδών της Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα από την ομάδα των χούλιγκαν. Στον ένα, μάλιστα, ανήκει το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν και που φαίνεται σε βίντεο από την επίθεση.

δολοφονία Άλκη Θεσσαλονίκη

«Δεν μπόρεσα να τον σώσω» - Σοκάρει η περιγραφή φίλου του Άλκη

Οι φίλοι του 19χρονου που δολοφονήθηκε με δρεπάνι από φανατισμένο οπαδό στη Θεσσαλονίκη ακόμα δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Άλκης τους δεν είναι πια στη ζωή. Οι δύο φίλοι του που ήταν μαζί του κατάφεραν να σωθούν.

«Οι γονείς του Άλκη είναι βυθισμένοι στον πόνο, με το ζόρι περπατάνε»

Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά τη δολοφονική επίθεση προκαλούν ανατριχίλα, όπως περιέγραψαν στο voria.gr άτομα του στενού περιβάλλοντος της παρέας του 19χρονου.

Άλκης Καμπανός πανό γήπεδο

Τεράστιο πανό στη μνήμη του Άλκη υψώθηκε στον αγώνα ΑΕΚ - Άρης / Intime

Ένας από τους φίλους του 19χρονου, ενώ ήταν αιμόφυρτος στον δρόμο, είχε μοναδική έννοια τον Άλκη. Παρόλο που είχε δεχθεί επτά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, προσπαθούσε να δει εάν είναι στη ζωή ο Άλκης. Όμως ο φίλος του «έσβηνε», αφού έχανε πολύ αίμα από το τραύμα στον μηρό και από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε σε όλο το σώμα και κυρίως στο κεφάλι.

Όταν ο πατέρας του νεαρού έφτασε στο σημείο, τού είπε με όσες δυνάμεις τού είχαν απομείνει να δει αν ο Άλκης είναι ζωντανός.

Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω…

Μετά από λίγο, στο σημεία έφτασαν άμεσα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Τα τρία παιδιά διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Για τον θάνατο του Άλκη έμαθαν πολλές ώρες αργότερα, καθώς οι γονείς τους δεν ήθελαν να τους ταράξουν.

Ευτυχώς τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά και πήραν εξιτήριο μετά από λίγα εικοσιτετράωρα. Λίγες ώρες μετά έμαθαν ότι ο φίλος τους δεν ήταν πια στη ζωή.

«Τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρουργός ή φονιάς μπορεί να την κάνει» - Ξεσπά η γιαγιά του Άλκη

«Αυτοί είναι δολοφόνοι, τέτοια τομή που του κάνανε, λέει, μόνο χειρουργός μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς, κανένας άλλος. Δηλαδή του δώσανε τη χαριστική βολή έτσι. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως, ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν;», είπε η γιαγιά του Άλκη μιλώντας στο Alpha.

Το παιδί ήταν τόσο καλό, χαμογελαστό, ποτέ του δεν γκρίνιαζε, ποτέ, με κανέναν δεν μάλωνε.

Τα λόγια της ηλικιωμένης που έζησε για να θάψει το εγγόνι της συγκλονίζουν: «Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, αυτοί ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί. Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν βρε; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι». 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top