Δολοφονία Άλκη: «Μίλησε» το τηλέφωνο του 23χρονου

Έρχονται νέες συλλήψεις - Πού στρέφονται οι έρευνες

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις εξελίξεις της υπόθεσης για τη δολοφονία του Άλκη/ (3/2/22)

Όλο και πιο κοντά στους συνεργούς του 23χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται η αστυνομία. 

Παράλληλα, στα χέρια της έχουν έρθει νέα στοιχεία που «δένουν» ακόμα περισσότερο τον 23χρονο με την άγρια δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δολοφονία Άλκη: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση οι δύο τραυματίες

Δίπλα στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης, εκτός από το μικρό μαχαίρι που είναι σαν δρεπάνι, βρέθηκε κι ένα ρόπαλο, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, έχουν βρεθεί στοιχεία τόσο του θύματος, όσο και του 23χρονου συλληφθέντα. 

δολοφονία Θεσσαλονίκη

Ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη

Την ίδια ώρα, επιβαρυντικά στοιχεία για τον κατηγορούμενο έχουν προκύψει από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων που έκανε, η οποία αποκαλύπτει με ποιους μίλησε μετά τη δολοφονία του Άλκη. 

Κούγιας για δολοφονία Άλκη: «Έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον έξι δράστες»

Όπως αποκάλυψε το Open, φέρεται να έχει μιλήσει με κάποια από τα 10 – 15 άτομα που πήραν μέρος στην επίθεση. 

δολοφονία Άλκη

Τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του 23χρονου είναι αρκετά

Η αστυνομία προχώρησε χθες σε δύο συλλήψεις, μετά τις εφόδους που πραγματοποίησε σε συνδέσμους οπαδών της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στυλιάρια, ρόπαλα, μέχρι και ματσέτες.

Δολοφονία Άλκη: Για επίθεση - καρμπόν το 2019 κατηγορείται ο 23χρονος

Όπως έγινε γνωστό, έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα από την ομάδα των χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον 19χρονο και στους φίλους του. 

Στο ένα από τα δύο αυτά άτομα ανήκει το μαύρο αυτοκίνητο που διακρίνεται στο βίντεο της επίθεσης, ενώ το δεύτερο ανήκει στον 23χρονο. 

Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε αίμα του 19χρονου πάνω στο δρεπάνι

Στο μεταξύ, στο κυρτό μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος και φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Άλκη, βρέθηκε αίμα του, αλλά και το DNA του συλληφθέντα. 

Σύνδεσμοι χούλιγκαν:  Όλα τριγύρω αλλάζουν, όλα τα ίδια μένουν

Επιπλέον, βρέθηκαν κι άλλα αποτυπώματα, τα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, θα αποκαλύψουν ολόκληρη τη συμμορία που έστησε τη φονική ενέδρα. 

δολοφονία

Η αστυνομία βρίσκεται κοντά και σε άλλες συλλήψεις

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος ήταν γνωστός στις αρχές, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε δίκη για πανομοιότυπο γεγονός που είχε γίνει το 2019, το οποίο δεν είχε τραγική κατάληξη, όπως στην περίπτωση του Άλκη. 

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο «καίει» τον 23χρονο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε και δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει την ανατριχιαστική στιγμή της δολοφονίας του Άλκη. 

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών

Σύμφωνα με τον  ΑΝΤ1, το εν λόγω βίντεο είναι αυτό που βοήθησε τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Καταγράφεται πιο καθαρά η δολοφονική επίθεση κατά του άτυχου 19χρονου και της παρέας του. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Δολοφονία Άλκη: Tαυτοποιήθηκε το DNA του 23χρονου στον τόπο του εγκλήματος

Στο πρώτο βίντεο, που κυκλοφόρησε διακρίνεται ένας δράστης στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας να κατεβάζει το χέρι του με ορμή, δίνοντας την εντύπωση ότι δίνει το μοιραίο χτύπημα στον 19χρονο. Στη συνέχεια κάποιοι τρέχουν από ένα στενό στον κεντρικό δρόμο και επιβιβάζονται σε δύο αυτοκίνητα, αποχωρώντας από το σημείο. 

Δολοφονία Άλκη: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του 23χρονου

Ο Άλκης και οι φίλοι του είχαν πάει σε μια καφετέρια στην περιοχή της Χαριλάου και επέστρεφαν στα σπίτια τους. Τότε τους πλησίασε μια ομάδα ατόμων, τους ρώτησε τι ομάδα είναι και στη συνέχεια άρχισε να τους βρίζει και να τους χτυπά με ρόπαλα και μαχαίρια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top