Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών

Βρέθηκαν στυλιάρια, κράνη και κάσες με μπουκάλια

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν από τις 15:00 σήμερα το μεσημέρι, μεγάλη επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Άλκη

Όπως μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η ταυτόχρονη έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία των συνδέσμων ξεκίνησε στους συνδέσμους των οπαδών του ΠΑΟΚ στην περιοχή Παπάφη, στον Εύοσμο και τους  Αμπελόκηπους αλλά και στον σύνδεσμο που βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν στυλιάρια, κράνη και κάσες με μπουκάλια. Λίγο αργότερα βγήκαν από τα γραφεία κρατώντας σακούλες με τα πειστήρια τα οποία μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Έφοδος έγινε και σε γραφεία οπαδών του Άρη στον Ευοσμο αλλά και σε συνδεσμο φιλάθλων του Ηρακλή στους Αμπελόκηπους.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Δολοφονία Άλκη: Φυλάκιση 4 ετών στον 23χρονο για το «οπλοστάσιο» στον σύνδεσμο

Σε έρευνα που έγινε χθες στον εν λόγω σύνδεσμο στο κέντρο της πόλης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, εργαλεία, όπως φτυάρια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα. Κατά τη σύλληψή του 23χρονου βρέθηκαν στην κατοχή του κλειδιά από τον εν λόγω σύνδεσμο και έτσι σήμερα δικάστηκε με αυτόφωρη διαδικασία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών αλλά και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για το «οπλοστάσιο» στον σύνδεσμο.

Ο 23χρονος κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα για τη δολοφονία του Άλκη. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και προς το παρόν δεν έχει ομολογήσει. 

Bρέθηκε ματσέτα κοντά στον τόπο του εγκλήματος 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος βρέθηκε μία ματσέτα, η οποία θα εξεταστεί, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, με θύμα τον 19χρονο Άλκη.

Το εν λόγω φονικό όπλο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, από δημοσιογράφο της εκπομπής Live News και έναν οδοκαθαριστή, στην άκρη του δρόμου, κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα.

Ήταν σε σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τα σκαλιά της πολυκατοικίας που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top