Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα

Στον εισαγγελέα εκπρόσωποι ομάδων για την αντιμετώπιση της βίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών όλων των ομάδων στην Αττική. 

Δολοφονία Άλκη: Tαυτοποιήθηκε το DNA του 23χρονου στον τόπο του εγκλήματος

Η αρχή έγινε με σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, όπου η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο και διενήργησε εξονυχιστικούς ελέγχους, καθώς είχε πληροφορίες ότι μέσα στο κτίριο υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει έφοδος σε σύνδεσμο οπαδών στο Ίλιον και σε άλλες περιοχές της Αττικής και αναμένονται ανακοινώσεις μετά το τέλος των ερευνών.

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών

Η επιχείρηση στην Αθήνα ακολουθεί εκείνη που έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη, μετά από τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη από χούλιγκανς. 

Δολοφονία Άλκη: Εκπρόσωποι τριών ομάδων κλήθηκαν στον εισαγγελέα

Παράλληλα, ο εισαγγελέας κάλεσε στελέχη των ομάδων της Θεσσαλονίκης προκειμένου να βοηθήσουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας τους 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κληθεί από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Φώτης Θέος (πρόεδρος ΑΣ Ηρακλής), Θόδωρος Καρυπίδης (πρόεδρος ΠΑΕ Αρης).

Στην κοινή συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί το φαινόμενο οπαδικής βίας και θα κατατεθούν προτάσεις για πώς θα μπει φρένο στα αιματηρά περιστατικά μεταξύ οπαδών.

Ποινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη

Ποινική δίωξη σε σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος των δύο υπευθύνων συνδέσμων του ΠΑΟΚ και του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε ύστερα τις εφόδους της αστυνομίας σε 13 λέσχες φιλάθλων της Θεσσαλονίκης, που ακολούθησαν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και λειτουργία Λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια κατά περίπτωση ενώ σχηματίστηκαν δύο διαφορετικές δικογραφίες.

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, αλλά πήραν αναβολή, ο μεν ένας για να δικαστεί αύριο στις 12:00 και ο άλλος στις 11 Φεβρουαρίου. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει μεταφερθεί και δεύτερο μαχαίρι από τον τόπο του εγκλήματος, το όποιο έχει πάνω του κηλίδες αίματος. Θα διενεργηθούν η απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αυτές, αλλά και για δαχτυλικά αποτυπώματα. 

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με αίμα

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Άλκη είχε εντοπιστεί και το μικρό δρεπάνι, με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του άτυχου νεαρού. 

Δολοφονία Άλκη: Για επίθεση - καρμπόν το 2019 κατηγορείται ο 23χρονος

Επίσης από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα αυτοκίνητα που έστησαν την ενέδρα στον 19χρονο και τους φίλους του ξεκίνησαν από τον σύνδεσμο, όπου έκανε χθες έφοδο η αστυνομία και βρήκε πολλά πολεμοφόδια. 

Δολοφονία Άλκη: «Μίλησε» το τηλέφωνο του 23χρονου

Εκεί, ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία, φέρεται να επέστρεψε με δύο ή τρία ακόμα άτομα μετά την επίθεση και άφησε το κινητό του τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα, που χρησιμοποίησαν στην επίθεση. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top