Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Με το «θηρίο» στους παγωμένους δρόμους του Ζωγράφου

Αποκλεισμένος από τα χιόνια και ο ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης

Εγκλωβισμένοι παραμένουν κάτοικοι στην περιοχή του Ζωγράφου, καθώς πολλοί δρόμοι είναι καλυμμένοι από πάγο. 

Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας έκαναν αυτοψία στα δύσκολα σημεία με ένα τετρακίνητο «θηρίο» στους παγωμένους δρόμους του Ζωγράφου. Οδηγός ο πρόεδρος της λέσχης Raptor  Greece Ηλίας Πιτταράς, ο οποίος με την εμπειρία του πέρασε από πολύ δύσκολα σημεία. 

«Βλέπετε ότι και εδώ ακόμη, διπλώνει, ανεβαίνει. Θα περάσω, αλλά είναι επικίνδυνο μην χτυπήσει κανένα παρκαρισμένο, γιατί είναι παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πιτταράς.

Ζωγράφου

Ο Βασίλης Σαρημπαλίδης, δημοσιογράφος ειδικού τύπου, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις εντόπισε τα προβλήματα που δημιουργεί ο προσωρινός καθαρισμός των δρόμων.

«Ακόμη και με αυτό το όχημα οι συνθήκες είναι δύσκολες. Αδιανόητο αυτό το οποίο συμβαίνει και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, διότι βλέπουμε ότι περνάει το γκρέιντερ, καθαρίζει έναν δρόμο και γεμίζει χιόνια τους παράπλευρους δρόμους δεξιά και αριστερά», επεσήμανε ο κ. Σαρημπαλίδης.

χιόνια Ζωγράφου

Κατά την διάρκεια της αυτοψίας, μάλιστα, το τηλεοπτικό συνεργείο του Star με την βοήθεια του... θηρίου βοήθησαν στον απεγκλωβισμό αυτοκίνητων και φορτηγών που είχαν κολλήσει, δημιουργώντας προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους. Ανεβαίνοντας, φτάνει σε απελπισμένους κάτοικους, οι οποίοι με φτυάρια προσπαθούν να καθαρίσουν μόνοι τους τα στενάκια με φτυάρια. Ανάμεσά τους και ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης.

«Είμαστε αποκλεισμένοι στα σπίτια μας και δεν έχουμε τρόπο να βγούμε. Δεν κινούνται οι δρόμοι. Φεύγουμε περπατώντας και παίρνουμε ταξί για να πάμε στις δουλειές μας», είπε στην κάμερα του Star ο γνωστός ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι στον εξοπλισμό του... θηρίου υπήρχαν ειδικές ράμπες που μπήκαν κάτω από τις ροδές του φορτηγού.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top