Βιασμός ιερέας: Η σχέση με τη babysitter και η νέα καταγγελία

«Μου ζήτησε σε εξομολόγηση να του δείξω το στήθος μου»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση του 37χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε ανήλικη (τότε 14χρονη) και έχει ήδη προφυλακιστεί.

Βιασμός ιερέας: «Είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί»

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αρχές διαπίστωσαν ότι μία 18χρονη είχε επίσης στενές σχέσεις με τον ιερέα και κυρίως με την πρεσβυτέρα. Μάλιστα, όταν συνελήφθη ο ιερέας στο σπίτι του, βρισκόταν εκεί και η 18χρονη. Μετά από έρευνα λοιπόν σε κινητές συσκευές και usb, διαπιστώθηκε ότι ο ιερέας με τη 18χρονη αντάλλασσαν μηνύματα και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου ενώ υπάρχει και βίντεο που αποτυπώνει τη σεξουαλική τους συνεύρεση. 

Βιασμός ιερέας: Είχε σχέση και με την ανήλικη μπέιμπι σίτερ του παιδιού του

Το κορίτσι αυτό έχει χαρακτηριστεί ως «babysitter», καθώς πρόσεχε τα παιδιά του ιερέα, ενώ η ίδια ήταν η κοπέλα που εμφανίστηκε και φώναζε έξω από τα δικαστήρια ότι είναι «αθώος». Δεν ήταν η κόρη του ιερέα, όπως αρχικά θεωρήθηκε. 

Η 18χρονη κλήθηκε για κατάθεση και περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον ιερέα από την ηλικία των 15,5 ετών. Ωστόσο, δεν κατήγγειλε τον ιερέα για βιασμό αλλά κατέθεσε ότι με τη συναίνεσή της έγιναν όλες αυτές οι πράξεις. Οι γονείς της ενημερώθηκαν από την Ασφάλεια Αττικής για την κατάθεση της κόρης τους και η μητέρα της προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του ιερέα. 

Νέα καταγγελία 16χρονης: «Μου ζήτησε να του δείξω το στήθος μου»

Μία νέα καταγγελία 16χρονης εις βάρος του ιερέα φέρνει στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Εύη Γιαρκιά. 

Η κοπέλα περιγράφει πως όταν ήταν 14 ετών, ο ιερέας της έστελνε μηνύματα και της είχε ζητήσει γυμνές φωτογραφίες. Όταν εκείνη δεν ενέδωσε, άρχισε να τη «διαβάλλει» σε τρίτους, όπως καταγγέλει το κορίτσι. 

«Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου. Με παρακάλαγε να με πάρει με κάμερα. Μετά από αυτό, άρχισε να λέει άσχημα πράγματα σε τρίτους για μένα. Σε μια εξομολόγηση, με κοίταζε επίμονα και ντρεπόμουν. Μου είπε “δε νιώθεις άνετα. Εδώ είσαι στον οίκο του Θεού. Ανέβασε το σουτιέν σου και δείξε μου το στήθος σου. Σηκώθηκα κι έφυγα» περιέγραψε η 16χρονη. 

Οι γονείς της ήθελαν να κάνουν καταγγελία εις βάρος του, αλλά όπως είπε η 16χρονη, «τότε ήταν έγκυος η γυναίκα του στο τρίτο παιδί και δεν ήθελα να το προχωρήσω. Δε θα με πίστευε κανείς, γιατί είχε στρέψει παιδιά και γονείς της ενορίας εναντίον μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top