Βιασμός ιερέας: Είχε σχέση και με την ανήλικη μπέιμπι σίτερ του παιδιού του

Νέα καταγγελία - Προφυλακίστηκε ο 37χρονος για τον βιασμό ανήλικης

Νέα καταγγελία σε βάρος του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια - Πηγή/βίντεο: Tlive

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία σε βάρος του ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό από 17χρονη που πήγαινε στο κατηχητικό έρχεται στο φως.

Βιασμός ιερέας: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του - «Μου απέκρυψε στοιχεία»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου, η μητέρα μιας κοπέλας 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε ότι ο ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά και την κόρης.

Η 18χρονη κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε γνωρίσει τον ιερέα στο κατηχητικό όταν εκείνη ήταν 15,5 ετών. Εκείνος φέρεται να της είχε ζητήσει να εργαστεί ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι του για να προσέχει τα μικρότερα παιδιά του. Συχνά, μάλιστα, φέρεται να πήγαινε διακοπές με οικογένειά του τα καλοκαίρια.

ιερέας Κάτω Πατήσια

Βιασμός ιερέας: «Θα με βλέπεις σαν τον επί γης Θεό και θα με υπακούς»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έμενε για πολλές ώρες μόνη της με τον ιερέα στο σπίτι του, καθώς η σύζυγός του απουσίαζε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ήταν στο σχολείο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα, όσο διάστημα εκείνος βρισκόταν υπό παρακολούθηση μετά την πρώτη καταγγελία. Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον ιερέα από τότε που ήταν 15,5 ετών, ωστόσο δεν κατήγγειλε βιασμό και είπε πως ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της.

ιερέας Κάτω Πατήσια

Στην κατάθεση της είπε:

Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον. Το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε τη σχέση μας . Βρισκόμασταν στο σπίτι του, στο δικό μου, στο αυτοκίνητό του και στο κτίριο που στεγάζεται πλέον το κατηχητικό. Ό,τι έγινε, έγινε με τη θέλησή μου, Το ήθελα.

Ωστόσο, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και του υλικού που βρέθηκε στο τηλέφωνό της που κατασχέθηκε από τις αρχές, ο εισαγγελέας άσκησε συμπληρωματική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης σε ασέλγεια και της πορνογραφίας.

Από την πλευρά της, η μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε στην αστυνομία σοκαρισμένη, λέγοντας πως δεν γνώριζε τίποτα για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί το παιδί της.

«Είναι τέρας! Εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας που τα στέλναμε να τους διδάξει ήθος και σεβασμό… "Μην ανησυχείς, θα την προσέχω εγώ σαν την οικογένειά μου", μού είχε πει ο ιερέας όταν επέτρεψα στο παιδί μου να πάει διακοπές με εκείνον και την οικογένεια του. Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω ότι εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου», κατέθεσε η μητέρα της 18χρονης.

Προφυλακίστηκε ο ιερέας μετά την καταγγελία 17χρονης για βιασμό 

Ο ιερέας που απολογήθηκε σήμερα για την καταγγελία της 17χρονης κοπέλας, κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος σε υπόμνημα που παρέδωσε στον ανακριτή ότι η καταγγελία οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας της καταγγέλλουσας αλλά και στα «προγράμματα που έβλεπε στην τηλεόραση».

Ο κληρικός επικαλείται επίσης τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης από τα οποία, όπως αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα, αποδεικνύουν ότι είναι ψευδής η καταγγελία.

Ο 37χρονος ιερέας κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, φέρεται να βίαζε το κορίτσι μετά την κατήχηση λέγοντας του ότι στο πρόσωπο του πρέπει να βλέπει τον πατέρα και το δάσκαλο του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top