Βιασμός ιερέας: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του - «Μου απέκρυψε στοιχεία»

Τι αναφέρει ο δικηγόρος για την υπόθεση

Πώς απαντά ο δικηγόρος του ιερέα στις καταγγελίες που βαραίνουν τον 37χρονο - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 17χρονης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια.

Ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι παραιτείται από συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, επικαλούμενος νέες καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του κληρικού.

Βιασμός ιερέας: Στοιχεία και για άλλο κορίτσι έδωσε η ανήλικη

βιασμός ιερέας

Σε ανακοίνωση του ο ποινικολόγος, που επρόκειτο να συνοδεύσει αύριο τον κατηγορούμενο ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης: «Ντροπή σου αλητήριε! Πάρτε τον!»

«Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 24 -01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση, δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του. Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του».

Ιερέας για ανήλικη: Με είχε ερωτευτεί και ίσως ήθελε να με εκδικηθεί

Σοκάρει η καταγγελία της 17χρονης για βιασμό

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του κληρικού αφορά κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό που φέρεται να σχετίζεται με φωτογραφίες που -κατά τη δικογραφία- ο κατηγορούμενος ζητούσε να του στέλνει το κορίτσι.

Βιασμός ιερέας: «Θα με βλέπεις σαν τον επί γης Θεό και θα με υπακούς»

Η δικογραφία φέρεται να περιγράφει σοκαριστικά στοιχεία που προέκυψαν από την κατάθεση της παθούσας με τις πράξεις να έχουν τελεστεί το χρονικό διάστημα από το 2019 έως τον Μάιο του 2020, όταν το κορίτσι ήταν 14 με 15 ετών, έως τα 16.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι από τον περασμένο Νοέμβριο φέρεται πως εκμυστηρεύτηκε στη θεία της όσα είχαν συμβεί με τον κληρικό. Αμέσως την υπόθεση που έφθασε ταχύτατα στις Αρχές ανέλαβε με προανάκριση το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, το οποίο χθες διαβίβασε την δικογραφία στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος τέθηκε σε αργία με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της Ποινικής και Εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top