Βιασμός ιερέας: Στοιχεία και για άλλο κορίτσι έδωσε η ανήλικη

«Μου είπε δεν έχει κάνει τίποτα», δηλώνει στο Star ο πατέρας του ιερέα

Νέα στοιχεία και για μια ακόμα κοπέλα, με την οποία φέρεται είχε σχέσεις ο ιερέας, έδωσε στις αρχές η ανήλικη η οποία τον κατήγγειλε ότι την βίασε, ακόμα και σε χώρους της εκκλησίας. 

«Μετά συνέχιζε να μου λέει ότι “ξέρεις με την Τ…., υπάρχουν κάποια στάδια”, μου λέει, “που πρέπει να ολοκληρώσεις”. Του λέω «τι στάδια;» και μου λέει “ας πούμε, με την Τ… τα έχουμε ολοκληρώσει σχεδόν όλα” και δεν μπορούσα να καταλάβω. Δηλαδή δεν σκεφτόμουνα, δε μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγε, τι εννοούσε με αυτό», είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, δίνοντας τα στοιχεία και δεύτερης κοπέλας.

«Βγάλε μια selfie – Δείξε και πιο κάτω»

Η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ότι ο ιερέας την προέτρεπε να βγάζει selfies και να του τις στέλνει.

Ιερέας για ανήλικη: Με είχε ερωτευτεί και ίσως ήθελε να με εκδικηθεί

«Άρχισε να μου στέλνει και μηνύματα και να μου λέει ότι “θέλω να μου στείλεις μια φωτογραφία σου, μια selfie”. Άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και να μου λέει “στείλε μου μια φωτογραφία σου, πως είσαι τώρα” και του έστελνα την φάτσα μου. Μου έλεγε “δείξε λίγο πιο κάτω” και γενικά όταν άρχισε να μου στέλνει τέτοια μηνύματα, όχι σαν να τρέμω, δηλαδή μου φαινόταν ότι αυτός ήθελε άλλα πράγματα.

Πατέρας του ιερέα: «Δεν έχει καμία σχέση με όσα του αποδίδονται»

Ο πατέρας του 37χρονου ιερέα μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

«Ο γιος μου είναι άμεμπτος από αυτά τα πράγματα. Δεν έχει καμία σχέση με το κατηγορητήριο, το οποίο κατατέθηκε και με όσα λέγονται. Είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι με βίασαν και με φοβίζουν, αλλά πηγαίνω στο σπίτι τους;», είπε.

Όπως λέει, ο ίδιος μίλησε στον ιερέα γιό του, ο οποίος του είπε πως δεν ισχύουν τίποτα από αυτά.

«Ο ιερέας μου έχει εκμυστηρευτεί, και τον πιστεύω ως συνήγορός του, ότι δεν υπήρξε ποτέ βιαστής. Αρνείται τις κατηγορίες, είναι πατέρας τριών παιδιών. Σταμάτησε να τους δίνει βοήθεια, έπρεπε να βοηθήσει και άλλες οικογένειες και τότε έγινε η κσταγγελία. Έχουμε βάσιμες υποψίες για το κίνητρο της καταγγέλλουσας», δήλωσε, εξάλλου, ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top