Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης: «Ντροπή σου αλητήριε! Πάρτε τον!»

Ο άγριος καβγάς με τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή για να μιλήσει για την υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κ. Θεοδωρόπουλος, ανέφερε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει αφήσει αιχμές για παρενόχληση από τον παρουσιαστή, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή του. 

Η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τον Οκτώβριο του 2018 / Φωτογραφία: NDP

Ακολουθεί ο διάλογος του Παπαδάκη με τον δικηγόρο του ιερέα: 

Δικηγόρος: Οι ανήλικοι ή ενήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον βιασμό τους. Δε δικάζουμε με καταθέσεις και με την ψυχή, ο δικαστής θα δει στοιχεία.

Γιώργος Παπαδάκης: Εγώ εύχομαι ποτέ να μην τύχει σε πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντός σας, για κανέναν παιδί κάτι τέτοιο. Είπατε ότι θα έπρεπε αμέσως να πάει να καταγγείλει τον βιασμό της. Αντιλαμβάνεστε την κατάσταση αυτού του κοριτσιού;

Δικηγόρος: Έχει γίνει της μόδας μετά την κ. Μπεκατώρου…

Γιώργος Παπαδάκης: Μα τι λέτε τώρα; Ακυρώνεται όλο αυτό το κίνημα που δημιουργήθηκε και επιτέλους οι γυναίκες άνοιξαν το στόμα τους. Είπατε κάτι το οποίο είναι επιλήψιμο, είπατε ότι ακυρώνεται την όποια καταγγελία που δεν έγινε έγκαιρα.

Δικηγόρος: Εσάς σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτιδά σας και έχει αφήσει αιχμές.

Γιώργος Παπαδάκης: Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου, ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για μένα; Τι έχει αφήσει για μένα; Τώρα πες το! Τώρα προβοκάτορα, τι έχει αφήσει; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη!

Δικηγόρος: Η κ. Αντωνοπούλου έχει αφήσει αιχμές για σας.

Γιώργος Παπαδάκης: Θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου! Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου! Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου! Πάρτε τον! Ντροπή σου, αλητήριε!

Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Στη συνέχεια η σύνδεση διακόπηκε και προβλήθηκαν διαφημίσεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top