Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

«Όλοι έχουν μιλήσει εκτός από μένα…»

Πρώτη φορά μίλησε δημόσια ο Γιώργος Παπαδάκης για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα», στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night Show».

«Εγώ δεν έχω μαλώσει ποτέ μου. Εγώ στην εκπομπή είμαι πατέρας. Ο πατέρας δεν μαλώνει με το παιδί του και δε μιλιέται μετά το παιδί με τον πατέρα. Εμείς έχουμε και τις εκρήξεις μας και τις φωνές μας και τα υπόλοιπα τρία λεπτά είμαστε μια χαρά. Δε σου λέω για προηγούμενες δουλειές. Από το 1992 έχουν περάσει πάνω από 200 παιδιά που η πρώτη τους εμπειρία ήταν στο Καλημέρα Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή διαπρέπουν. Εμένα το χαίρεται η ψυχή μου αυτό το πράγμα. Το χαίρομαι. Όταν μου λένε “Γιώργο θα φύγω” τους λέω “με την ευχή μου”. Αλλά τους λέω ένα πράγμα. “Μη μου το πεις μετά. Θα μου το πεις πριν φύγεις”.

Για την Μπάγια έχουν μιλήσει όλοι, εκτός από μένα. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μη μίλησε για μένα. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Το αξίζει και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στον δρόμο και χαιρετηθήκαμε και φιληθήκαμε. Παραμονή Χριστουγέννων», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top