Βιασμός ιερέας: «Είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί»

Νέα μαρτυρία για τον ιερέα - Επιμένει στην αθωότητά του η σύζυγός του

Μια νέα μαρτυρία γυναίκας εις βάρος του 37χρονου ιερέα στα Πατήσια έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία της 17χρονης για βιασμό. 

Βιασμός ιερέας: Στοιχεία και για άλλο κορίτσι έδωσε η ανήλικη

Η γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στην Εύη Γιαρκά και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε την εμπειρία της κατά τη διάρκεια εξομολόγησής της στον εν λόγω ιερέα. Όπως περιέγραψε, ήθελε να μιλήσει σε κάποιον πνευματικό και της συνέστησαν τον συγκεκριμένο, τον οποίο γνώριζε μόνο εξ' όψεως. Όταν τον συνάντησε κι άρχισε να του εκμυστηρεύεται τα θέματα που την απασχολούσαν, εκείνος «έδειχνε αδιάφορος» και «εστίαζε σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος, γεγονός που με έφερε σε μεγάλη αμηχανία».

Κάτω Πατήσια: Και δεύτερη καταγγελία για τον ιερέα - Τι λέει η σύζυγός του

Ακόμα πιο συγκλονιστικές είναι οι ερωτήσεις του 37χρονου ιερέα μετά την εξομολόγηση, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα. «Άρχισε να μου κάνει κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική μου ζωή, όπως “ποια στάση μου αρέσει”, “αν με ικανοποιεί ο άντρας μου”, “αν θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό γιατί είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί”» περιέγραψε.

Η γυναίκα σημείωσε δε, πως ο ιερέας κυριολεκτούσε, λέγοντας της να έρθουν πιο κοντά. «Μου έλεγε να ακολουθήσω τους κανόνες και να κάνω υποταγή στον ίδιο, αλλιώς δεν μπορούσα να γίνω πνευματικό παιδί του» εξήγησε.

Βιασμός ιερέας: «Θα με βλέπεις σαν τον επί γης Θεό και θα με υπακούς» 

Η γυναίκα απευθύνθηκε σε άλλο πνευματικό, ο οποίος τη συμβούλευσε να καταθέσει το περιστατικό και το όνομά του στην Εκκλησία. Εκείνη φοβήθηκε και δεν ανέφερε το περιστατικό. Μετά από κάποιο διάστημα, έλαβε ξανά μήνυμα από τον 37χρονο ιερέα, ο οποίος τη ρωτούσε αν άλλαξε γνώμη κι αν ήθελε να συναντηθούν. Μάλιστα, της ζήτησε «μια γυμνή φωτογραφία όπως σε γέννησε η μάνα σου», με τη γυναίκα να μην μπορεί να πιστέψει ότι ο ιερέας ήταν πίσω από τα μηνύματα αυτά. Η ίδια εικάζει ότι με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα αποκαλυφθούν όλα αυτά και πως είναι και άλλες γυναίκες που έχουν να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά.

«Ο άντρας μου είναι αθώος» λέει η πρεσβυτέρα

Την απόλυτη στήριξή της στον ιερέα εκφράζει η πρεσβυτέρα, με την οποία έχουν τρία ανήλικα παιδιά. 

Όσα υποστήριξε η πρεσβυτέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Όσα υποστήριξε η πρεσβυτέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Έχω απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη κι έχουν συγκεντρωθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία που καταδεικνύουν την αθωότητά του. Τον γνωρίζω 15 χρόνια και δεν έχει βρεθεί κανείς μέχρι σήμερα να τον κατηγορήσει. Για τις ημερομηνίες που περιγράφει η κοπέλα ότι έχουν γίνει όλα αυτά, έχω φωτογραφίες που ο ίδιος βρισκόταν στις γιορτές και τα γενέθλια των παιδιών του» περιέγραψε η σύζυγος του ιερέα. 

Η πρεσβυτέρα δε γνωρίζει τον λόγο που μπορεί να έκανε αυτή την καταγγελία η 17χρονη. Είπε όμως, ότι η θεία της ανήλικης βοήθησε ώστε να βρει δουλειά σε σούπερ μάρκετ η σύζυγος του ιερέα και επειδή μετά από έναν μήνα έμεινε έγκυος της είπε: «τώρα που βρήκες δουλειά, έμεινες έγκυος;».

Πρόσθεσε επίσης, ότι την επισκέφτηκαν στο μαιευτήριο για τη γέννηση του γιου τους και ήταν παρούσες στη βάπτιση και η θεία και η μητέρα της καταγγέλουσας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top