Αττική Οδός: Αρνήθηκε στην Τροχαία να κλείσει από το πρωί της Δευτέρας;

Σάλος με ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως - Τι απαντά η εταιρία

Σάλος έχει προκληθεί από έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία η Τροχαία φέρεται να ζήτησε από την Αττική Οδό να κλείσει από το πρωί της Δευτέρας εν όψει της επερχόμενης, σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα», που έφερε εν τέλει το χάος και τον εγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών.

Αττική οδός: «Δεν πέρασε άνθρωπος να δει αν ζούμε ή αν πεθάναμε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σκάι, η Τροχαία της Αττικής Οδού προειδοποιούσε από τις 10 το πρωί και πίεζε τη διαχειρίστρια εταιρεία, προκειμένου να κλείσει η κυκλοφορία των οχημάτων και κυρίως των βαρέων οχημάτων στις εισόδους αυτής.

Κακοκαιρία: Έγκυος γέννησε πρόωρα - Εγκλωβίστηκε για ώρες στην Αττική Οδό

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η προειδοποίηση δεν εισακούστηκε ή δεν εκτιμήθηκε ανάλογα από τους αρμόδιους της διαχειρίστριας εταιρείας.

Αττική Οδός

Χάος στην Αττική Οδό μετά την κακοκαιρία «Ελπίδα» και τον εγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών - Eurokinissi

Πάνε να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό για να πάρουν αποζημίωση!

Η εταιρία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποδέχτηκε αρχικά το αίτημα, όμως το οποίο έκανε αποδεκτό πολύ αργότερα. 
Τελικά, μετά από αρκετές ώρες «χαλασμένου τηλέφωνου» μεταξύ της Τροχαίας και της Αττικής Οδού, ελήφθη απόφαση στις 14:00 μόνο για τα βαρέως τύπου οχήματα και όχι για τα επιβατηγά, τα οποία εν τέλει και εγκλωβίστηκαν μέσα στα χιόνια.

Διαψεύδει η Αττική Οδός 

Από την πλευρά της, η Αττική Οδός διαψεύδει την πληροφορία με ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, και αναπαράγουν ενημερωτικά μέσα, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός στις 10.00 π.μ. της Δευτέρας και η εταιρεία δεν το δέχθηκε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top