Αττική οδός: «Δεν πέρασε άνθρωπος να δει αν ζούμε ή αν πεθάναμε»

Προβαίνουν σε μηνύσεις και αγωγές οι εγκλωβισμένοι οδηγοί

Ο ένας μετά τον άλλον οι εγκλωβισμένοι οδηγοί και επιβάτες στην Αττική Οδό κινούνται νομικά εναντίον των υπευθύνων της εταιρίας, τόσο με μηνύσεις όσο και με αγωγές.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα ακόμη εγκλωβισμένα

«Επιλέγουμε αυτή την οδό γιατί πρέπει να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που ευθύνονται για τα όσα εφιαλτικά ζήσαμε» εξηγούν στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star. 

Αττική Οδός: «Πάλευα 20 ώρες μαζί με ξυπόλητο παιδί και ηλικιωμένους»

«Φυσικά και θα τους κυνηγήσω. Δε θα το αφήσω έτσι, ούτε εγώ ούτε οι συνάνθρωποί μου που φάγαμε όλη αυτή την ταλαιπωρία. Είδα μπροστά μου να λιποθυμούν γυναίκες, να κλαίνε μικρά παιδιά» περιέγραψε οδηγός ταξί.

Αττική Οδός: Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία - Δείτε σε ποια τμήματα

Ο Γιώργος Ανδρέογλου είναι ένας από τους οδηγούς στην Αττική οδό, ο οποίος θα καταθέσει μήνυση. Το πρωί της Δευτέρας πήγαινε στο αεροδρόμιο τον μητροπολίτη Παΐσιο. Η διέλευση ήταν στις 11 και 20 το πρωί. Λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε στην Κάντζα όπου και εγκλωβίστηκε για 17 ώρες.

«Έπαθα κρίση πανικού. Ζητάω δικαίωση μόνο και μόνο την ψυχική οδύνη που τραβήξαμε» σημείωσε. 

Αττική οδός: «Δεν πέρασε άνθρωπος να δει αν ζούμε ή αν πεθάναμε»

Ο Γιάννης Νάσσιος είναι γιατρός και μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ένας από τους εγκλωβισμένους οδηγούς. Ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε ένα κοριτσάκι που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας να απεγκλωβιστεί.

«Το πιο αδιανόητο όλων ήταν η παντελής έλλειψη ενημέρωσης για το τι γίνεται. Δεν πέρασε ένας άνθρωπος να δει αν ζούμε ή αν πεθάναμε» είπε. 

Ο γιατρός ανέφερε στη συνέχεια πως δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα της Αττικής οδού κι όταν κάποια στιγμή το βράδυ τους απάντησαν, μας είπαν «σας βλέπουμε από την κάμερα». «Μπροστά μας ήταν μια γυναίκα που ήταν σε ενδιαφέρουσα και αιμορράγησε» τόνισε. 

Κακοκαιρία: Έγκυος γέννησε πρόωρα - Εγκλωβίστηκε για ώρες στην Αττική Οδό

Ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του διευκρίνισε σήμερα ότι ανεξάρτητα από  το ποσό των 2.000 ευρώ, οι οδηγοί μπορούν να προσφύγουν και για άλλες αποζημιώσεις.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top