Αττική Οδός: Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία - Δείτε σε ποια τμήματα

Συνεχίζονται τα προβλήματα

Ο Στρατός παραμένει στην Αττική Οδό και συνδράμει στον απεγκλωβισμό των οχημάτων - Βίντεο από το έκτακτο δελτίο του Star

Μετά από τρεις ημέρες χάους λόγω των μεγάλων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την χιονόπτωση στην Αττική Οδό, δόθηκαν πριν από λίγο ξανά στην κυκλοφορία τρία τμήματα της.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα ακόμη εγκλωβισμένα - Κλειστή παραμένει η Αττική οδός

Τα υπουργεία Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη ανακοινώσαν τη μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας οχημάτων στην Αττική Οδό.

Συγκεκριμένα, αποδόθηκαν στην κυκλοφορία:

  • το Τμήμα της Αττικής Οδού από είσοδο Ελευσίνας έως Κόμβο Κηφισίας - Δαχτυλίδι
  • το Τμήμα της Αττικής Οδού από Κόμβο Κηφισίας - Δαχτυλίδι έως είσοδο Ελευσίνας
  • το Τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού από τα Διόδια Κατεχάκη με κατεύθυνση τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Αττική Οδός

Συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός οχημάτων στην Αττική Οδό

Μέχρι τώρα δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως τα προβλήματα στην Αττική Οδό και συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού των οχημάτων που εγκατέλειψαν οι οδηγοί τις προηγούμενες ώρες.

Αυτή την ώρα, στρατιώτες καθαρίζουν τον χώρο γύρω από εγκλωβισμένα από το χιόνι αυτοκίνητα στον σταθμό της Παλλήνης στην Αττική Οδό.

Χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι απεγκλωβισμοί των οδηγών που βρίσκονταν εντός της Αττικής Οδού. Περίπου 4.500 επιβάτες και 2.500 οχήματα εκτιμάται ότι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εντός της Αττικής Οδού χθες βράδυ, σύμφωνα με στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων το πρώτο βράδυ έως και χθες απεγκλωβίστηκαν περίπου 3.500 άτομα και περίπου 1.800 αυτοκίνητα, ενώ έως τις 18:00 της Τρίτης περίπου 500 οχήματα παρέμεναν ακινητοποιημένα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top