Χάος στα παγωμένα στενά της Αθήνας - Πήραν τα φτυάρια οι κάτοικοι

Ακαθάριστοι οι δρόμοι στις γειτονιές - «Παγοδρόμια» τα πεζοδρόμια

Εικόνα από τις γειτονιές της Αθήνας που παραμένουν θαμμένες στο χιόνι / Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star (26/01)

Για τρίτη μέρα κάτοικοι στις γειτονιές της Αθήνας παραμένουν εγκλωβισμένοι από τον ισχυρό χιονιά που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα». Πολλοί έχουν βγει από το πρωί με φτυάρια για να καθαρίσουν το χιόνι και τον πάγο από τους δρόμους.

Πυκνό χιόνι στην περιοχή του Διονύσου / Eurokinissi

Οι γειτονιές παραμένουν απροσπέλαστες με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για αδράνεια των δημοτικών αρχών. Παρόλο που άνοιξαν η λεωφόρος Κηφισίας και κάποιοι μεγάλοι δρόμοι στα βόρεια προάστια, τα πεζοδρόμια έχουν καλυφθεί με πάγο. Τα αυτοκίνητα στα στενά των βόρειων περιοχών παραμένουν ακινητοποιημένα, με το χιόνι να φτάνει το μισό μέτρο. 

Προσπάθεια να καθαρίσει ο δρόμος στην Καισαριανή / Eurokinissi

Κάτοικοι καταγγέλουν ότι έχουν εγκλωβιστεί από τη Δευτέρα και δεν υπάρχουν οχήματα του Δήμου να καθαρίσουν τους δρόμους. Όπως είπε στο Star μια γυναίκα από τα Βριλήσσια, διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν κατάφερε να πάει στον γιατρό της, καθώς οι δρόμοι στα στενά δεν έχουν ανοίξει ακόμη. 

Παγωμένος δρόμος στην Κυψέλη / Eurokinissi

Πυκνό παραμένει το χιόνι και στο Χαλάνδρι, το Μαρούσι, το Ψυχικό και τα Μελίσσια.

Ακινητοποιημένα οχήματα στο Χαλάνδρι / Eurokinissi

Παρόμοια είναι η εικόνα στα στενά της Ηλιούπολης και της Νέας Σμύρνης. 

Κάτοικος προσπαθεί να καθαρίσει τον δρόμο στη Νέα Σμύρνη / Eurokinissi

Οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στην Παλλήνη για τη μεταφορά οδηγών στην Αττική Οδό

Την ίδια ώρα, οχήματα της Πολιτικής Προστασίας είναι διαθέσιμα στους οδηγούς από σήμερα στην Παλλήνη (Λ. Μαραθώνος και Μιλήση - έξοδος 15 Αττ. Οδού) για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό.

Πρόκειται για οχήματα τύπου μίνι-λεωφορείων που βρίσκονται από σήμερα και για όσες ημέρες απαιτηθεί στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 19:00, προκειμένου να μεταφέρουν οδηγούς, που τα οχήματά τους βρίσκονται ακινητοποιημένα εντός της Αττικής Οδού, με σκοπό να τα ανακτήσουν.

Σημειώνεται, ότι για τον ίδιο λόγο είναι διαθέσιμα από χθες οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στο «δαχτυλίδι» στη Λ. Κηφισίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top