Τζώρτζης Μονογυιός: Με καμένα χέρια ο φίλος που τον απεγκλώβισε

Συγκλονιστική η μαρτυρία του στο Star: «Είχε λιώσει η ζώνη του Τζώρτζη»

Σοκάρουν οι εικόνες με τα καμένα χέρια του Γιώργου, του κολλητού φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού που απεγκλώβισε μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο την σύζυγο του Αθηνά. Η μαρτυρία του συγκλονίζει.

«Ξεκινήσαμε από το parking, ο Γιώργος με την Αθήνα με το αυτοκίνητο. Εγώ ήμουν από πίσω με το BMW κι ένας άλλος φίλος μου με ένα τζιπάκι. Μετά τη στροφή αυτή που την ξέρουμε όλοι, ο Γιώργος πάτησε το γκάζι έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε κατευθείαν πάνω στο δέντρο και το αυτοκίνητο πήρε φωτιά» δηλώνει ο Γιώργος. 

Συγκινεί η Κατερίνα Μονογυιού: Τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο και κοιμόταν

Τα καμένα χέρια του Γιώργου δείχνουν την κόλαση που έζησε όταν είδε τους δικούς του ανθρώπους εγκλωβισμένους μέσα στο αυτοκίνητο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες.  Οι κραυγές του την ώρα του δυστυχήματος συγκλονίζουν.

«Φρενάρω, κατεβαίνω κάτω και πάω κατευθείαν στο αυτοκίνητο που έχει πάρει φωτιά. Προσπαθώ ν' ανοίξω την πόρτα του συνοδηγού απέξω, όμως δεν ανοίγει. Ευτυχώς το παράθυρο ήταν κατεβασμένο. Βάζω το χέρι μου από μέσα και ανοίγω την πόρτα από το εσωτερικό χερούλι. Βγάζω πρώτα την Αθήνα είχαν καεί λίγο τα μαλλιά της και στα πλάγια. Την πετάω πίσω, όπως πολύ καθαρά φαίνεται στο βιντεάκι, σαν να ήταν κούκλα». 

Κηδεία Μονογυιού: «Γιώργη μου, πού είσαι αγοράκι μου;»

Το αυτοκίνητο φλεγόταν, ο κίνδυνος ήταν μεγάλος και παρ’ όλα αυτά ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού έβαλε τα χέρια του στο φλεγόμενο όχημα προκειμένου να τον σώσει.

«Ξαναμπαίνουμε στο αμάξι για να προλάβω τον Τζώρτζη. Ψάχνω να βρω τη ζώνη του, δεν τη βρίσκω. Είχε λιώσει η ζώνη ασφαλείας. Όταν τραβάω τον Τζώρτζη από την μπλούζα μαγκώνει λίγο το παντελόνι του γιατί είναι και μεγαλόσωμος. Τον τραβάω προς το κάθισμα, τον πιάνει και ο άλλος από την μπλούζα,  και τον βγάζουμε μαζί με έξω, όπως καθαρά φαίνεται το βίντεο». 

Τροχαίο Βούλα: Πού στρέφονται οι έρευνες των ειδικών για το δυστύχημα

Δυστυχώς, ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν γλύτωσε. Οι εφιαλτικές εικόνες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη του όπως και οι πληγές στα χέρια του που θα του θυμίζουν την νύχτα που έχασε τον κολλητό του φίλο.

Την ίδια ώρα, η τροχαία Γλυφάδας συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις σε μια προσπάθεια να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top