Πέτρος Φιλιππίδης: «Χρωστά 100.000 σε εργάτες για τη βίλα στο Σοφικό»

Καταγγελίες για μεγάλα χρέη για το εξοχικό που βγαίνει στο «σφυρί»

Τι κατήγγειλε ο πρόεδρος της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδη - Πηγή/βίντεο: Το Πρωινό

Χρέη στους ανθρώπους που δούλεψαν στο εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας, που βγαίνει στο «σφυρί», φέρεται να έχει Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με καταγγελία. Το ποσό που φέρεται να χρωστά ο ηθοποιός ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Πέτρος Φιλιππίδης - Βγαίνει σε πλειστηριασμό το εξοχικό του στην Κορινθία

Ο πρόεδρος της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδη, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό»έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού για τα ξυλουργικά και επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός αγόρασε ένα σπίτι, το ανακαίνισε και χρωστάει μεγάλο ποσό σε πολλούς εργαζόμενους. Μάλιστα,υποστηρίζει ότι χρωστάει και στον ίδιο περίπου 2.000 ευρώ για ξυλουργικά.

Αγόρασε κάποια οικία, έκανε μία ανακαίνιση και «χρέωσε όλο τον κόσμο εδώ πέρα. Δεν πλήρωσε κανέναν, αλλά αυτή η ιστορία πάει 10ετία πλέον. Ξέρω ότι στους Σοφικήτες εδώ, τουλάχιστον 10 άτομα που ξέρω εγώ χρωστάει. Χρωστάει 10.000 ευρώ, άμα τα μαζέψουμε όλα υλικά οικοδομών, στους μηχανικούς, ξυλουργούς σε διάφορους.

εξοχικο Φιλιππίδη

Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στην Κορινθία

Για το θέμα τοποθετήθηκε στην εκπομπή και η πολιτική μηχανικός που είχε αναλάβει το σπίτι, Νικολέτα Γιάννου. Όπως είπε, όταν διεκδίκησε τα χρήματά της εξωδικαστικά, της έλεγαν ότι αυτά τα χρήματα που συμφώνησαν, αυτά πήρε. «Ξεκίνησε να φτιάχνει το σπίτι, πήρε το δίπλα οικόπεδο και συνέχισε τις εργασίες, χωρίς να πει σε κανέναν ότι δεν έχει χρήματα ή ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά», πρόσθεσε η κ. Γιάννου.

Ακόμα, μίλησε και για τις πέντε αγωγές που φέρεται να έχουν κατατεθεί από τις εμπλεκόμενες ειδικότητες στην οικοδομή, μέσω των οποίων ζητούνται 104.300 ευρώ.

Τέλος, για την εμπλοκή της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, στην υπόθεση ανέφερε ότι της έλεγε να προχωρήσει με το σπίτι: «H κυρία Φιλιππίδη μου έλεγε: “προχώρα Νικολίτσα”, δε μου έλεγε σταμάτα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top