Κηδεία Μητροπολίτη Κοσμά: Κοσμοσυρροή και προσκύνημα με κατεβασμένες μάσκες

«Άγιος» φώναζαν οι πιστοί όταν βγήκε το σκήνωμά του από τον ναό

Στο Μεσολόγγι, εκατοντάδες πιστοί παρέστησαν σήμερα στην κηδεία του μακαριστού Mητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμά.  

Κορωνοϊός: Αρνήθηκε να νοσηλευτεί ο Μητροπολίτης Κοσμάς

Παρά τις συστάσεις όμως για την τήρηση των μέτρων αλλά και την παρουσία της αστυνομίας, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αγνοούσαν τους υγειονομικούς κανόνες και προσκυνούσαν χωρίς μάσκα.

Κορωνοϊός: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας, Κοσμάς - Ήταν ανεμβολίαστος

Οι πιστοί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά βγήκε από τον μητροπολιτικό ναό Μεσολογγίου.

Στον ναό επετράπη η είσοδος των πιστών για  μία ώρα. Ωστόσο, παρά τις συστάσεις για τήρηση των μέτρων κάποιοι μπήκαν χωρίς μάσκα ή την κατέβαζαν πριν προσκυνήσουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μητροπολίτης Κοσμάς: Υπέστη εγκεφαλικό και βρίσκεται σε βαθύ κώμα

Ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας ήταν ανεμβολίαστος και λίγες ημέρες μετά την διάγνωση ότι πάσχει από κορωνοϊό εισήχθη στο νοσοκομείο Αγρινίου. Η κατάσταση της υγείας του γρήγορα επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό όπου και διασωληνώθηκε. Από κορωνοϊό είχε νοσήσει και η αδελφή του, η οποία πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top