Η αποσωλήνωση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας πριν δύο ημέρες γέμισε ελπίδες, καθώς ταλαιπωρείται εδώ και 25 μέρες με τον κορωνοϊό. Όμως, τα καλά νέα δεν κράτησαν για πολύ.
Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ευσταθίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο μητροπολίτης Κοσμάς υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και βρίσκεται σε βαθύ κώμα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.
Πριν από τρεις ημέρες αποσωληνώθηκε μετά από τραχειοστομία στην οποία υπεβλήθη, αλλά η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών. Αντιθέτως, του εμφανίστηκαν πολλές και ισχυρές βλάβες στον εγκέφαλο.
Ιατρικές πηγές μάλιστα εκτιμούν ότι πιθανόν η κατάστασή του 76χρονου Μητροπολίτη να είναι μη αναστρέψιμη.
Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star