Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος ο Μητροπολίτης Αιτωλίας – Ακαρνανίας

Διεκομίσθη εσπευσμένα παρά τις αντιρρήσεις του

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμάς, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τα ξημερώματα της Πέμπτης και αποφασίστηκε η εσπευσμένη διακομιδή του στην Αθήνα και η διασωλήνωσή του. 

Παρθένα Κουτμερίδου: Τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook

Ο Μητροπολίτης είναι φανατικός αρνητής του κορωνοϊού. Νόσησε πριν από αρκετές μέρες κι ενώ αρχικά τα συμπτώματά του ήταν ήπια, επιδεινώθηκαν, ενώ ο ίδιος αρνούταν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, τελικά δέχθηκε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, καθώς το οξυγόνο του έπεσε πολύ και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. 

Αρναούτογλου για κορωνοϊό: Φοβόμουν ότι δε θα προλάβω να πω αυτά που ήθελα

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όμως οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί κι έτσι ξεκίνησε νέος κύκλος διαβουλεύσεων με τους οικείους του, που αρνούνταν. Τελικά στις 03:00 τα ξημερώματα πείσθηκαν και μεταφέρθηκε στην Αθήνα. 

Κορωνοϊός: Νοσηλευόταν για πολλές μέρες - Πέθανε όταν γύρισε σπίτι

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

«Ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί τους χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως να συμπεριλάβουν και το όνομα του Επισκόπου τους στις προσευχές τους προς τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων Κύριό μας Ιησού Χριστό», ανέφερε η Μητρόπολη που εξέδωσε ανακοίνωση για την υγεία του Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά μετά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top